Reparatie bedrijf

Koppeling tractor fiat 420 dt heeft het begeven.
weet iemand een bedrijf niet te ver van zandvoort voor reparatie

Deel dit topic

Reacties

marc102
Ieder mechanisatie bedrijf kan je daar wel mee helpen, al is dat niet de goedkoopste oplossing.

Je zou het ook zelf kunnen proberen...
casejxu
Leeuwenkamp van langen. Zit in alkmaar
Wimsumar
Beste Boe0519: Kan het zijn dat de zogenaamde 'vrije slag' ontbreekt en nu de koppeling simpelweg doorslipt? Dan is een eenvoudige afstelling van een stelschroef ter plaatse zo gedaan.

Of, is het een "strandpaviljoentrekker" die na lange tijd niet te zijn gebruikt een vastgekleefde koppelingsplaat heeft (dan wil het inschakelen van de versnellingen niet)?
boe05319
De koppeling hefboom hebben we al eens terug gesteld toen deed hij het weer maar hij slipt weer het is echt gebeurt met de koppeling
Wimsumar
Beste Boe05319:
Quote @boe05319:
hij slipt weer

Ja, ik zag/las het vorige topic hierover.
Vreemd. In eerste instantie denk ik dan dat de vrije slag (enkele centimeters van het koppelingspedaal, bovenin) nogmaals ingesteld moet worden.
Mechanisatiebedrijven in de buurt van Zandvoort zijn er vast en zeker te vinden in landbouwgebied Haarlemmermeerpolder e.o..

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1