Nederlandse vrachtwagen met aardappelrooier knalt tegen Duitse spoorbrug

Dannenberg(D) - Een Nederlandse vrachtwagen met aardappelrooier is vrijdagmiddag rond 13:00u tegen een spoorbrug gereden.

Deel dit topic

Reacties

MaxxuM4ever
Mijn vader reed vanmorgen met de heftruck tegen een kuubkist aan, ik was nog aan het twijfelen of ik hier een topic over zou starten, maar na het lezen van dit nieuwswaardige topic weet ik het zeker.
fendt308-driver
@MaxxuM4ever
We zien hem wel verschijnen. Graag wel een foto van de situatie en een plan van aanpak hoe het de volgende keer kan worden voorkomen. Vergeet je niet dat je hiervan een melding moet maken bij de arbodienst over dit (bijna)-ongeval
walker1
Bij transport online fotoshoppen de naam van het transportbedrijf weg, terwijl die op de Duitse sites gewoon te lezen is. hahaha
ejz.de/ejz_205_111043481-28-_Lkw-rammt-Eisenbahnbr…
MaxxuM4ever
@fendt308-driver er is een taskforce opgericht en die zal over een half jaar haar onderzoek presenteren zoadat de onderste steen boven komt en dit inderdaad nooit meer kan gebeuren.
Wimsumar
Beste Maxxum4Ever:
Quote @MaxxuM4ever:
nooit meer kan gebeuren.

Vaak is het 'gewoon' leuk:

"vastgereden.Frl":

waldnet.nl/wn/nieuws/…
fendt308-driver
@walker1
Terwijl duitsers normaal erg op hun privacy gesteld zijn

@MaxxuM4ever ????????

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1