John van Nieuwkerk Transportservice & Detachering B.V.

Vlaardingen

Foto's
0
Video's
0
Topics
0

Over John van Nieuwkerk Transportservice & Detachering B.V.

John van Nieuwkerk Transport & Detachering B.V. is al jaren een begrip in de Zuid Hollandse transportwereld. Onze kracht ligt bij een duurzame relatie tussen chauffeur en de opdrachtgever. Wij werken uitsluitend met personeel op de eigen loonlijst en in tijden van drukte met arbeidskrachten die worden ingeleend van een gelieerd uitzendbureau.

Ons bedrijf verzorgt voor haar opdrachtgevers uiteenlopende transportwerkzaamheden voor zowel de industriële sector als voor collega-transportbedrijven. De transporten worden uitgevoerd door goed opgeleide, ervaren, zeer gemotiveerde en betrokken chauffeurs. Ons wagenpark is voorzien van de allernieuwste snufjes op technologisch gebied.

Heeft u gebruikte trucks of trailers te koop? Mail ons alvast uw foto’s. Wij geven u binnen 24 uur een reactie of doen u een concreet bod. Wanneer de truck en/of trailer interessant voor ons is/zijn kunnen wij het voertuig vrijwel direct overnemen. Wij zorgen voor een perfecte afhandeling van alle formaliteiten en u krijgt per ommegaande uw geld.

Merk / type Aantal

03 Feb 2024

« Alle bedrijven