Foto van een John Deere Interieur, bezig met poseren. Net ff nieuwe gps in gebouwt.. Foto is geplaatst door Wimreijers op 16-03-2011 om 20:36:54, met 12 reacties.

John Deere Interieur

Wimreijers
Foto van een John Deere Interieur, bezig met poseren. Net ff nieuwe gps in gebouwt.

Reacties

Johndeere11
Mooi hoor wim
Wimreijers
Haha
Fendt926Driver
Hoi zou je die monitor niet midden achter het stuur willen hebben nu moet je opzij kijken om recht te rijden. en heb je de antenne op het dak geplakt (magnetisch) of voor op de motorkap? dan is hij wat zenuwachtiger met de lampjes maar elke stuurbeweging wordt dak direct doorgegeven. voordat de kabine 30 cm afwijkt is de neus al wel 1 meter weg (6 cylinder)
Laurens_DX
Bij een GPS ontvanger is het toch juist gewenst als hij in het midden van het voertuig hangt? Dan weet je de gemiddelde koers van het gehele voertuig.
Wimreijers
Wij hebben de antenne boven op het dak geplakt>
Laurens_DX
Mooi kastje zo. Gaan jullie ook GPS gestuurd secties afsluiten van een spuitmachine? dat kunnen deze ook als het goed is.
redprideworldwide
Werkt mooi zo'n teejet! Nieuwste Matrix 570G is ook heel mooi met nog iets duidelijker scherm dan deze.
g vd pol jd 6400
Netjes hoor wat voor type is het
Wimreijers
@g vd pol jd 6400

Trekker of gps?
g vd pol jd 6400
De trekker
Wimreijers
6230 en hebben nog een 6530

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Interieur ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!