Foto van een Fiat 80-66, bezig met poseren.zicht uit de kabine in de sneeuw hout laden 5 mtr. Foto is geplaatst door valmet 605 op 19-01-2013 om 19:02:05, met 13 reacties.

Fiat 80-66

valmet 605
Foto van een Fiat 80-66, bezig met poseren.

zicht uit de kabine in de sneeuw hout laden 5 mtr

Reacties

bekke
Dat houtkraantje werkt op olie van je traktor of heeft het zen eigen olie reservoir ?
valmet 605
@bekke de kraan zit op de kar. De fiat voor de kar heeft een aftakaspomp met versnelling ertussen. Eigen olievoorraad 100 ltr.
Met hydrolyk krijg je vaak hete olie en is andere soort olie.
bekke
Heeft dat kraantje werkelijk 100ltr olie nodig !? de mijne neemt olie uit versnellingsbak van men trekker en ik geloof dat er maar een goeie 30 liter olie in gaat , enige nadeel dat ik heb is de traagheid ! en dit zou ik willen oplossen met een pto pomp
valmet 605
@bekke Ik heb een tank op de kont zitten. 100 ltr is heel fijn. Heb er daarnaast ook nog een te grote oliekoeler opzitten.
Ik heb jou combi bekeken leuk ding mooi met die grote wielen.
Als ik jou was pto pomp en tank van bijv een maaiarm gebruiken. 60ltr pomp en dan kijken hoe het werkt op een mooi toerental.
bekke
Men kraantje mag 35-50l/min hebben aan 175b werkdruk , maar men trekkertje geeft maar 28l/min dus is traagheid wel troef
valmet 605
@bekke kijk was bij de trekker past. Is een MF 135 geloof ik? echt veel beter om via een stomppomp te gaan werken geeft veel plezier. Er zijn veel 2e hands pompen als je maar zoekt.
valmet 605
@bekke is een 168 !!! ooohh miss that.
Vond het al klein wat ik zelf zei.
Wat zijn dat fijne trekkers. Heb er een hoop aardappels mee gereden!
Is het een 3 bak multi?

Dan is een stomppomp met versnelling 540/750 een goede optie
bekke
Je bedoelt mijn trekker een MF135 ? neenee is een MF168 . kzal dit wel even uitpluizen , wie zoekt die vind !
bekke
4bak zonder multipower
bekke
Stomppomp is de naam van zo n pto pomp
valmet 605
@bekke jammer dat het een 4 bak maar is wel sterker!
Wat wil jij graag stuur mij even een PB dan kan ik je miss op weg helpen.
valmet 605
@bekke klopt. Zijn verschillende namen voor. opbouw enz kun je heel veel varieren. Mijn fiat heeft een hele vaste opbouw, Geen hef niks orgineels aan de achterkant.
Mijn fiat is helemaal opgebouwd om met de kar te rijden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 80-66 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!