Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies, bezig met maïs inkuilen.. Foto is geplaatst door gerben op 10-09-2014 om 21:28:17, met 9 reacties.

Zelfbouw Zelfgemaakte constructies

gerben
Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies, bezig met maïs inkuilen.

Reacties

pekkerietfan
Voor als het echt nat mocht gaan worden?
marc102
Wat is precies de bedoeling van die as midden onder de Joskin?
gerben
@pekkerietfan Als het nat word gaan deze dingen 24uur, zal je wel even pb'tje doen als het zo ver is kun je mooi fotos maken.
gerben
@marc102 De as waar het tandem op pendelt was aan vervanging toe. Deze wagens zijn van 1999 dus is niet raar.
marc102
@gerben dus de as licht er gewoon los onder?
pekkerietfan
@gerben Helemaal goed! Was eigenlijk niet van plan om Mulder Eykelkamp dit seizoen in de mais vast te leggen. Wil ze graag nog een keer in het gras hebben. Maar dat zal nu wel volgend jaar worden. Ik doe dat voor de afwisseling. Maar als deze machine aan het werk gaat, hoor ik het graag.
sallander
De balk waar de cilinder aan vast zit wordt nu wel extreem belast. Heel anders dan origineel. Ik kan op de foto niet zien of er extra verstevigingen zitten, maar dan nog.
gerben

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Zelfgemaakte constructies ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!