Foto voor vraag en aanbod topic. Deze as hebben we pas aan een maaier gemaakt maar we zijn nu op zoek naar een gestuurde as. De draaicirkel is nogal groot geworden.

Zelfbouw Zelfgemaakte constructies

mrpieter
Foto voor vraag en aanbod topic. Deze as hebben we pas aan een maaier gemaakt maar we zijn nu op zoek naar een gestuurde as. De draaicirkel is nogal groot geworden.

Reacties

NH-POWERZZ
Misschien van een twee elements hark af te halen?
mrpieter
@NH-POWERZZ nee dat blijft nooit heel met deze banden.... onder 1 bar, 80 breed, 140 hoog
Wimsumar
Quote @mrpieter:
Deze as hebben we pas aan een maaier gemaakt..............
............. banden.... onder 1 bar, 80 breed, 140 hoog

Beste MrPieter: Daar wordt ik heel nieuwsgierig van. Kun je ook een foto('s) plaatsen van het geheel?

Of is het onderstaande "graszoden"-maaier?

tractorfan.nl/picture/821903/
mrpieter
@Wimsumar het gaat inderdaad om de combinatie op die foto.
Het natte weer dwong ons om iets anders te verzinnen. De trekker kan inmiddels aardig spoorloos over de graszoden, maar de kleine achterwielen van de greenclipper spoorden in, ondanks lage bandenspanning. Dat probleem is nu opgelost, alleen de kleine wielen zaten op een stuurasje en wij hadden alleen deze vast as liggen 😄
selten
Vooras van een DAF truck oid? Oude as van o.a. een veenhuis giertank die omgebouwd is naar enkel ipv tandem, zelf ombouwe en verkope? Voldoende mogelijkheden
Favorit614
Daf as heb ik wel liggen .
prijs 150 euro

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Zelfgemaakte constructies ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!