Voor het eerste echt aan het werk! Dieptecontrole testen na enkele technische ingreepjes.... Foto is geplaatst door Schluterfan op 28-02-2015 om 18:44:43, met 7 reacties.

Schlüter Compact 950 TV

Schluterfan
Voor het eerste echt aan het werk! Dieptecontrole testen na enkele technische ingreepjes...

Reacties

valmet6400power
@Schluterfan

Viel het nog mee qua lekkages enz? 😄
a3vandiejen
@Schluterfan Mooie trekker, gaat goed komen
Schluterfan
@valmet6400power

Ja de versnellingsbak heb ik zo dicht gekregen, het was de moer van de aanzuig die ze niet goed aangedraaid hadden. Nu moet ik nog de krukasdichting vooraan dicht hebben, maar ik wacht nog eer ik weer hoe goed de motor is.
valmet6400power
@Schluterfan

Okee dat viel mee dan 😄
Hoe lijkt het met de onderdruk als je zo aan het werk bent? 😄
Schluterfan
@valmet6400power

Voorlopig valt dat best goed mee, een klein beetje damp, maar niet zo erg als toen der tijd bij de 12. Hij lekt ook beetje olie uit de caterontluchting. Om zeker te zijn dat het niet erger word ga ik hem eerst nog enkele weken testen, dan ben ik zeker. Nieuwe zuigerveren steken ging ik normaal gezien toch doen, maar als het erger is als bij de 12 kijk ik maar best ook voor nieuwe bussen en zuigers ook.
valmet6400power
@Schluterfan

Goed plan van aanpak lijkt me, hopelijk valt het allemaal mee!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Compact 950 TV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!