Wat doe je als de handel er geen zin meer in heeft, enkele sleutels en tangen nemen en de boel uit een halen...Hefprobleem oplossen bij de Compact, is ondertussen grotendeels opgelost. Nu nog wat rege

Schlüter Compact 950 TV

Schluterfan
Wat doe je als de handel er geen zin meer in heeft, enkele sleutels en tangen nemen en de boel uit een halen...

Hefprobleem oplossen bij de Compact, is ondertussen grotendeels opgelost. Nu nog wat regelwerk en hopen dat het goed is 😃.

Reacties

Bosch hefblok? Komt overeen met een Deutz van die tijd? Of praat ik nu onzin, machtige hobby die schluters!!
Schluterfan
@Deutz 8006spezial

ZF hefblok met bosch aansturing 😉. Of Deutz deze gebruikte weet ik niet, is een KR25. Idd een leuke hobby, alleen een vrij dure 😃
@Schluterfan hmm dat weet ik niet.

Ja wil ik wel geloven! Zijn bijzonder en mooi,helemaal de 6 cilinders
Schluterfan
@Deutz 8006spezial

Deze is een 4cilinder Turbo, die zie je nog minder eigenlijk. Zit niet het zelfde geluid in, maar is wel een leuk ding om mee te rijden. Net wat wendbaarder dan zo'n 6, alhoewel deze ook niet echt kort draait 😃.
@Schluterfan ja ben totaal geen kenner maar vindt ze machtig!
guy
@Schluterfan

Ferm toch mee turbow! 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Compact 950 TV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!