De Compact enkele weken terug. Ondertussen staat de cabine er al terug op.. Foto is geplaatst door Schluterfan op 28-09-2015 om 21:17:39, met 7 reacties.

Schlüter Compact 950 TV

Schluterfan
De Compact enkele weken terug. Ondertussen staat de cabine er al terug op.

Reacties

a3vandiejen
@Schluterfan Word netjes.
pino
Netjes man !! Hoe doe jij die leidingen goud kleurig maken ?
Schluterfan
@pino Je kan ze laten passieferen bij een bedrijf, maar ik heb dit met een spuitbus. Eerst een goede laag primer en dan is dat een soort goud, dat ze ook wel gebruiken om onderdelen die zulke kleur hadden hun kleur te herstellen. Kan je gewoon krijgen bij Motip. Toen een vriend hier vorige week was moest die daar ook al zo zitten op kijken.

Die spuitbus staat meestal in het zelfde rek als dat van het gerief om te verzinken of primer. Je kan ook gewoon Motip goud nemen, maar dat is mij "te" goud. Dat geen dat ik gebruik is iets matter en zachter van kleur.
pino
@Schluterfan bedankt! Weer wat wijzer geworden! Ik ben namelijk nu ook weer bezig met mijn schluter alles op orde te brengen.
Schluterfan
@pino

Aah, ja juist, jij had een S450 dacht ik he?
pino
@Schluterfan Een s350. Heb in de achterbrug/versnellingsbak nieuwe lagers, Trompetten en nieuwe remmerij. Motor draait als zonnetje en hefdeksel nieuwe dichtingen. Zo staat het er nu mee 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Compact 950 TV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!