Illustratie van:
4

Mc-Cormick D 439 - soort olie achterbrug versnellingsbak

Goedendag ik heb een vraag over mijn mc cormick 439 want de achterbrug staat in regelrechte verbinding met de versnellingsbak wat voor soort olie moet er dan in?

Deel dit topic

Reacties

@Milan2023
Daar kan SEA 90 in 20 liter is voldoende
Ik heb 80W90 transmissieolie gebruikt... Voor het verversen heb ik eerst de versnellingsbak met diesel gespoeld omdat de trekker slecht schakelde (vaak "tandenpoetsen" tijdens opschakelen van 2 naar 3). Schakeld nu als een zonnetje!
Wij hebben en na de eerste keer de 90 toch de overstap naar 120/140 gemaakt
Zelf heb ik SAE 90 er in. het tandenpoetsen komt wel inderdaad eens voor, alleen moet je met zoon trekker een beetje leren schakelen met gevoel.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 439 en hebben de trefwoorden olie , versnellingsbak , achterbrug , cormick en Mc-Cormick geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0