Illustratie van:
8

Fordson Dexta - Brandstof binnen gekregen.

Ik heb afgelopen weekend tijdens het werken aan mijn dexta diesel gepompt met een tuinslang en daarbij ook wat binnen gekregen.
Heeft iemand nog advies om dat te voorkomen of wat je kunt doen tegen de brandstof smaak in je mond en het gevoel in je keel.
Verder vroeg ik me af of er ook een oliepeil zit in de differentieel of iets om te controleren dat er nog genoeg olie in zit.

Groet,

Lans

Deel dit topic

Reacties

+1
Neem de volgende keer een doorzichtige slang. Kun je de brandstof zien aankomen.
Of iemand anders laten zuigen.
+4
@WO 562 Driver Dat is sowieso verstandig.......
@WO 562 Driver Bedankt
Achterbrug heeft peil stopje bij de aftakas hendel. Vierkant stopje, versnellingsbak heeft eigen reservoir en peil stopje aan rechterzijde vlakbij rempedaal. Ook vierkant stopje. Smaak van diesel is wel weg te krijgen, maar die zal ik hier maar niet vermelden. Dan word ik verbannen.
@oldtimergek Toch bedankt.
Je zou onderstaand kunnen proberen. De pomp doet het werk en niet duur. Slangetjes erbij en aansluiten op je accu 👍.

lidl.nl/p/ultimate-speed-oliepomp-12v/…
@Deutz77

Mooie pompjes zijn dat idd, gebruik hem zelf ook.
@Deutz77 Bedankt voor de tip.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Dexta en hebben de trefwoorden olie , advies , fordson , dexta , diesel , brandstof , differentieel , fordson dexta , controleren en Oliepeil geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0