Illustratie van:
5

Fendt 306 LSA - Fendt 306 lsa raamrubbers

Hoi, iemand die weet waar ik alle raamrubbers kan halen voor een fendt 306 lsa? Het liefst op rollen. Mvg Lars

Deel dit topic

Reacties

Zijn niet verkrijgbaar op rollen, en in de hoek zitten orginele gelijmd en niet door getrokken.
Orgineel is alles nog wel leverbaar maar kost wel een paar euro
@arnoud Heb ze voor de ramen in de "kozijntjes" een paar jaar geleden ook zelf op maat gemaakt vanaf een rol... Plaatselijke mechanisatiebedrijf heeft het toen besteld voor me. hoeken in verstek gesneden en netjes af gewerkt met zwarte glas kit.
Voor de 304 laatst deze besteld en gemonteerd, aantal meters invullen en dan komt het op rol techniekwebshop.nl/granit-raamrubber-654921270-405…
+1
@Angelo368 dankjewel, dan ga ik die bestellen. had deze al gezien maar twijfelde of het op een rol kwam. Toen ik een mail naar de site stuurde kreeg ik een of ander dom verhaal van een antwoordapparaat waar ik niks mee kon.
+1
@lars04
Joop platen Hoogeveen verkoopt ze ook op rol, passen goed

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 306 LSA en hebben de trefwoorden fendt , lars , hoi , rollen en mvg geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
ONDERWERPEN