30

Heeft er iemand meer slechte ervaring met histoparts?

Ik heb wel eens vaker wat onderdelen gekocht bij histoparts maar 9 van de 10 onderdelen wat ik had waren slecht spatborden die scheef waren en can heel dun ijzer slechte drupgroep enzo. Mijn vraag zijn er meer mensen die slechte ervaringen hebben met histoparts?

Gr bas

Deel dit topic

Reacties

+1
Ik heb verschillende elektrische delen besteld bij hun, een onderdeel was niet op voorraad netjes e-mailtje gehad met bestelling komt later, netjes geleverd en heb er niks te klagen over.
+1
Het is maar net wat je nodig hebt
Ik bestel mijn onderdelen het liefst bij tijhuis hier heb ik goede ervaring mee en een super service www.tijhuis-oldtimeronderdelen.nl
+1
Heb er ooit eens wat kleine prutteltjes besteld. Weinig te klagen. Maar bestel liever bij tijhuis. Ik weet dat daar een goed persoon achterzit.
Hou maar op met histoparts als er iets stuk of beschadigt Is kan het niet terug of doen ze heel moeilijk.
Kijk hier maar is even wat andere tf-ers er van vinden:

tractorfan.nl/topic/68701/

IK zou zeggen let op! maar oordeel zelf maar als je dit hebt gelezen.
@FordsonRene Heb ik ook al gedaan, daar besteld. Vanuit België.

Vlotte communicatie ook ... De site is van uitzicht misschien iets minder, maar wel vlot om je onderdelen te vinden.
@basford Hier in de buurt hoor je verschillende dingen... Zelf ben ik van hun afgestapt service is slecht en wat @oldimerfan al liet zien heb ik ook meegemaakt(kapotte spatdborden schakelaar etc.).

Ga nu meestal naar de plaatselijke lmb of naar koopvanderwalparts.com. Ze helpen en zoeken vaak het juiste onderdeel en hebben vaak ook hun eigen ervaringen met bepaald materieel of onderdelen.
Ik heb er niks over te klagen nooit geen problemen gehad
Ik heb er zelf NOOIT probelem mee gehad. En ik bestel er altijd als ik iets moet hebben.(ik heb tot nu toe enkel kleine standaart onderdelen besteld)

Maar ik hoor op deze site wel veel negatieve dingen

Oordeel zelf maar
Beste TwentserakkerCor:
Quote:
nooit geen :shock: problemen

En dan niks te klagen hebben. Daar zijn ze bij Histoparts erg blij mee. 😉 😃
Mij broer had koplampen bestelt bij histoparts en na een paar maanden gingen ze van binnen al roesten omdat ze niet waterdicht waren. Ook had hij messing bussen bestelt voor de vooraspen die bleken helemaal niet te passen. ik hoor veel klachten over histoparts
Ik heb er heel wat nieuwe onderdelen voor mijn david brown 990 besteld en die zijn keurig geleverd. En goed spul ook.
Ik heb goede ervaringen met hun. Maar let wel op, het zijn vaak imitatie delen. Als er geen origineel meer is is het wel dé oplossing!!
Ik heb er een kabelboom besteld maar veel kabels waren te kort en uiteindelijk wou de trekker er niet mee starten. Nu zelf een kabelboom gemaakt en nu werkt alles wel. Krijg niks terug van hun.
Heb ook slechte ervaringen met hullie, ik bestel er nie meer
Veel electra van histoparts is Chinese zooi.voor metertjes kun je beter naar arno van dokkum gaan, hij is gespecialiseerd in IH meters die hij uit Amerika/canada haalt, hij heeft ook universele.
Kijk eens op www.strijkerenstrijker.nl staan geen histo onderdelen op de site maar via een aanvraag kunnen zij ook aan veel komen
Slechte ervaringen met retourzenden van verkeerd geleverde onderdelen, niet klantvriendelijk.
Ik bestel daar ook niks meer heb zeer slechte ervaring met dat bedrijf ga liever naar een echte dealer en dan maar wat meer betalen dat het wel goed is
Ze zijn bij mij wel netjes geweest in het afhandelen van mijn bestellingen dus als er bijvoorbeeld iets na moest komen. Alleen zijn het vaak geen originele onderdelen van het merk zelf dat gaf bij mij af en toe problemen.
Wat mij betreft niets dan lof over Histoparts. Ik bestel er al mijn onderdelen voor mijn Farmall BM. En wanneer dingen niet goed zijn wordt er nooit moeilijk gedaan. Ruilen of geld terug nadat je het onderdeel hebt terug gestuurd, is nog nooit een probleem geweest.
Ik sprak laatst iemand die er altijd onderdelen bestelt voor Ford Dexta en Ford 4000. Hij had een drukgroep besteld. Toen deze binnen kwam bleek dat er (door een foutje in bestelnummers) niet de goede drukgroep was geleverd. Ook dit werd perfect opgelost. Eén telefoontje en twee dagen later had hij de goede drukgroep binnen.
Dus wat mij betreft geen kwaad woord over Histoparts.
Beste DickT:
Quote @dickt:
Wat mij betreft niets dan lof over Histoparts

Ja, geen wonder. Er zal wellicht ooit eens naar uw beroep zijn gevraagd.

"Even Apeldoorn bellen" (Leuker kan ik het niet maken):

tractorfan.nl/user/19458/
@Wimsumar
😃 (y)
Bij histoparts kun je best wat bestellen.
Het gaat snel je en je ziet wat je krijgt.
Het gaat wel eens mis maar waar niet?
Het nauwkeurig spul kun je beter bij een lmb gaan halen.
Heb eens 2 nieuwe fusee's en bussen daar voor bij hun besteld , het paste voor geen meter.
Net als bij die vriend van mij , met z'n waterpomp en bumper die niet paste! ( dit is of word schijnbaar opgelost moet het eerst nog zien) Schakelaartje lampje tankdop zitting of ander materiaal wat niet zo nauwkeurig moet zijn is daar goedkoop
Toch dwaalt er mij steeds een vraag.
Zelf heb ik nog geen problemen gehad met Histoparts.
En die onderdelen passen ook prima.
Nu zit ik te kijken naar spatborden voor de dexta, en lees veel over afwijkende maten.
Maar als ik de afbeeldingen bekijk en vergelijk met oa Tijhuis, zijn het naar mijn inzien gelijke foto's.
Komen die onderdelen dan ook bij de zelfde importeur/leverancie vandaan 😞
@klaas dexta zoek ze alstublieft bij een ander je haald ellende op je nek!
Ze zijn bij histoparts echt niet beter.
Ook ik heb geen problemen met Histoparts. Probleem is denk ik dat veel mensen ' voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten'. Je hebt er redelijk spul voor een redelijke prijs.
Ook bij onjuiste leveringen wordt alles netjes opgelost

Heb onlangs o.a. twee spatborden(losse schelpen) via Histoparts besteld voor een MF 35. Ze zijn goed qua maatvoering. En ik heb de originele beugels overgezet welke ook probleemloos pasten.

Wel heb ik zelf originele Perkins onderdelen gebruikt voor de revisie van de motor.

Wat ik ook een groot voordeel vind is de zeer overzichtelijk webshop met een groot assortiment van Histoparts.
@Jowie voor een duppie op de 1e rij???? Heb best wel geld over voor onderdelen . Maar als hun et verkeerde leveren en beweren dat het goed is . Zit je bij mij fout. Enn zeker stug vol blijve houwe. Zelfs met een foto van mijn originele kapotte onderdeel naast hullie nieuwe en duidelijk verschil te zien . Maar die van hun was goed . Zeide ze. NOT dus. Da was eens en nooit weer.
Ja... spatborden van for... ja het leek er niet op en het kwam niet in de buurt stijlen verkeerd hoogte te laag allemaal iets korter en kleiner en dunner plaatwerk
verwijderd
Quote Reactie van @ErDee:
... ik lees er veel slechte verhalen over ...

Tja is dat niet altijd zo? Een slecht verhaal wordt vrijwel altijd verteld. De goede (helaas) niet ...

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
30
DEELNEMERS
26
WEERGAVES
341