Open Dag Loonbedrijf Zinger te Beilen

Bekijk de website

Brunsting 34A, Beilen

Beschrijving Open Dag Loonbedrijf Zinger te Beilen Beilen

Vrijdag 27 januari 2023 opent loonbedrijf Zinger de deuren van hun werktuigenberging voor publiek!
In 2020 is de werktuigenberging in samenwerking met AgriPlaza Bouwadvies en Aannemersbedrijf Niehof gerealiseerd. De berging beschikt over kantoorruimtes, een kantine en werkplaats.
Henk en Jacolien Zinger hebben een gecombineerd bedrijf op twee locaties, een melkveehouderij en loonbedrijf. In 2013 hebben zij dit overgenomen van Henk zijn ouders, Meeuwes en Klaasje Zinger.
De bedrijfsactiviteiten betreffende het loonwerk bestaan voor het grootste gedeelte uit grondbewerking, bemesting, zaaien, gewasbescherming, oogsten van gras en mais, balen persen en transport van mest. Voor de mekveehouderij verbouwen zij voedergewassen als mais, gras en gerst.
Bent u nieuwsgierig en wilt u graag een kijkje nemen? of heeft u vragen over bepaalde machines, werkzaamheden of anderszins.
U heeft nu de mogelijkheid om ze persoonlijk te stellen. U bent van harte welkom!
Op deze dag wordt ook Koe Jantje 550, bij het loonbedrijf gehuldigd. Zij heeft namelijk de mijlpaal behaald van 10.000 kg vet en eiwit en wordt door diverse bedrijven gehuldigd.
De Open Dag vindt plaats op vrijdag 27 januari 2023 bij Agrarisch Loonbedrijf Zinger, Brunsting 34a in Beilen.
U bent vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur van harte welkom om langs te komen. Er zijn op deze dag maar liefst 16 standhouders op agrarisch gebied aanwezig. Voor kinderen is er een springkussen aanwezig.
Toegang is gratis.
« Terug naar de agenda