Nieuwste topics

Seizoen werk loonbedrijf Europa

Hallo, ik ben op zoek naar seizoenswerk (grassen, mais) in Europa. Ik werk momenteel voor een loonbedrijf in Nieuw Zeeland, heb op loonbedrijf in Nederland gewerkt maar zou graag volgend seizoen eens verder in Europa willen kijken. Ik heb verschillende loonbedrijven in Italië en Frankrijk aangeschreven maar die antwoorden niet. Is er misschien een soort uitzendbureau ofzo, of misschien iemand die contacten heeft?

Ik ben 53 jaar, heb voorheen altijd op loonbedrijven gewerkt, ben er 20 jaar tussenuit geweest (op zee gewerkt) en heb begin dit jaar mais gereden hier in NZ en nu verhuur ik mijzelf voor het seizoen, die hier ongeveer tot April, Mei duurt, dan is het mais er weer af.
Ik wil niet in vaste dienst maar mezelf verhuren tijdens het seizoen.

Bedankt alvast
ArjanR

David Brown 990 - gezocht frontbumper voor 990

Gezocht frontbumper voor 990 waar ik ook gewichten aan kan hangen en bescherm gril heeft voor een voorlader

Massey Ferguson 3065 - Soms versnellings bak problemen

Mijn 3065 heeft soms schakel problemen als de trekker koud is kan ik hem soms niet in de versnelling krijgen na een paar keer trekken aan de pook gaat dit weer weg. Soms schakelt de trekker super mooi en soms helemaal niet hij kraakt dan een beetje etc. Weet iemand waar dit aan kan liggen?

Het is een ab bak
Trekker is van de 2e generatie bouwjaar 93 heeft de hi lo op de pook zitten
Mfjes

Kuhn Ploeg - Breedte verstelling wijzigt in transportstand

Ik heb een probleem met mijn kuhn vario 152 5 schaarploeg.
deze gaat in transportstand na het wentelen op de baan steeds breder staan dit doet zich enkel voor als ik na het wentelen de ploeg op zijn smalste zet. en niet als ik tijdens het wentelproces juist na het wentelen en voor dat de memorycilinder word geactiveerd het proces onderbreek.
WAT KAN HIER DE OORZOOK VAN ZIJN?