Nieuwste topics

Gezocht manege om te huren in Midden Drenthe

Wij zijn op zoek voor kennissen een manege om te huren in Midden Drenthe liefst met binnen en buiten bak en paarden boxen
Jank56

Weet iemand waar ik een frontlift voor een case 845xl kan vinden ?

Weet iemand waar ik een frontlift voor een case 845xl kan vinden, of een die hier op past ?
Hepa

Iseki tx1500 - zekering

Mijn Iseki 1510 TX gloeit niet meer. Ik heb nieuwe gloeispiralen ingezet en gloeit nog steeds niet. Mijn vraag heeft een isiki ook een zekering en zoja waar zit deze?

Vredestein banden gehomologeerd op Liebherr wielladers

Liebherr – wereldwijd een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van bouwmachines – heeft overeenstemming bereikt met Apollo Tyres Ltd. voor de levering van Vredestein-banden voor verschillende wielladermodellen. De Vredestein Endurion en Flotation Trac banden zijn gehomologeerd voor de Liebherr compacte wielladers L 504, L 506 en L 508. De populaire Vredestein Endurion is de kampioen op harde ondergronden. Het extra sterke karkas en het robuuste loopvlak bieden maximale radiale en laterale stabiliteit en optimaal comfort. Bovendien zal de uitzonderlijk lange levensduur van de Vredestein Endurion de totale gebruikskosten aanzienlijk verlagen.
Voor Liebherr's telescopische wiellader L 509 Tele is de Vredestein Flotation Trac gehomologeerd. De Vredestein Flotation Trac is ontworpen met unieke niet-parallelle dwarse nokken die leiden tot voortdurende tractie, zelfs in de moeilijkste omstandigheden. Het versterkte middengedeelte met rubber in de rijrichting zorgt voor een stabiel rijgedrag en een lange levensduur van de band. Daarnaast zorgt de robuuste hielconstructie voor een hoge mate van betrouwbaarheid wat leidt tot een optimale productiviteit.
De compacte laders van Liebherr staan bekend als veilige en betrouwbare machines in een groot aantal verschillende industrieën. Deze krachtige, veilige en veelzijdige wielladers kunnen een hele reeks verschillende materialen aan met een hoge productiviteit. Liebherr compacte wielladers worden geproduceerd in Bischofshofen, Oostenrijk, waar Liebherr's competentiecentrum voor wielladers is gevestigd.
De eerste Liebherr compacte wielladers uitgerust met Vredestein-banden, zullen naar verwachting begin kalenderjaar 2022 op de markt komen.
Gehomologeerde maten:
VREDESTEIN Endurion 340/80R18 IND 143 A8/B
VREDESTEIN Endurion 400/70R18 IND 147 A8/B
VREDESTEIN Endurion 400/70R20 IND 149 A8/B
VREDESTEIN Flotation Trac 560/45R22.5 IMP 160D

Dit keer geen tractoren maar vrachtwagens.

Quote:
The Canadian revolution against the COVID police state grows. t.co/jag3EHaw0w/

International 844 - Comfort 2000 cabine bekleding boven onder alles.

Ik ben aan het zoeken naar een international 844 S, wat mijn opvalt ook onder de gereviseerde en nieuw gespoten trekkers is dat de cabine bijna nooit wordt aangepakt. Is dit omdat daar niet aan te komen is?
Huubaarts

New Holland T 5050 - Verlichting werkt niet (zekeringen zijn goed)

Hallo allen,

Mijn T5050 had onlangs kortsluiting in de sigarettenaansteker waardoor de zekering eruit vloog. Deze heb ik vervangen, maar daarna deed hij het nog niet. En bleek de verlichting ook niet meer te werken. Heb niks meer; geen stads- of dimlicht en ook geen interieurverlichting.

Dus de boel doorgemeten en nu blijken 5 zekeringen geen stroom meer te krijgen. Ergens in de stroomaanvoer lijkt dus een onderbreking te zitten. Kent iemand dit probleem of weet iemand wat hier aan de hand is?
DualPower

Kirovets K-743 – Krachtpatser voor idealisten


Voor de Europese markt heeft de Russische tractorbouwer Kirovets een fatsoenlijke motor onder de kap van de K-743 gestoken. We hebben getest of deze sterke krachtbron in combinatie met de zeer eenvoudige techniek op de akker weet te overtuigen.

De Kirovets K-743 is een oersterke Russische krachtpatser, met een paar kenmerken die je wel even wilt weten. Wij hebben de Kirovets getest!
AgriTrader