Nieuwste topics

Massey Ferguson 6150 - Is er een website voor Agco-onderdelen?

Weet iemand een website waar je onderdelen, zoals pakkingen en dynamo voor een MF kan kopen?
MFtrekker

Ferrari 71E

Ik ben mijn Ferrari 71E aan het opknappen, en heb daar eigenlijk stickers voor nodig. Weet iemand toevallig of daar nog type stickers voor te krijgen zijn?
emielvo

Gezocht: Deutz inlaat

Hallo,

Ik zoek een inlaat voor een deutz f3l912 die naar links uitkomt.

Kan iemand mij helpen?
JoranK

Welke minitractor zal ik kopen?

We hebben krap 1 hectare land, drie pony's en een paar schapen. Ik ben dus vaak druk aan het slepen met van alles en nog wat. Om het gras te maaien hebben we een zitmaaier. Om de overig klussen wat te vereenvoudigen wil ik een minitractor kopen. De bedoeling is om deze te gebruiken om de bak te slepen, mest te vervoeren, mestbult te verschuiven en hout, stro, hooi etc te vervoeren. Ongelijkhefen in het land te vereffenen, dus grond verzetten zou ook handig zijn.m Qua opbergruimte geven we voorkeur aan een minitractor. Mijn vraag is wat is een goed merk en is een voorlader handig of een grondbak voldoende? Bedankt voor de tips!
Daanmaria

Hydrauliekolie schuimt en stroomt over ook na montage nieuwe pomp. Ra ra hoe kan dat?

Van de winter van onze ouwe International 844s de beide hydr. pompen vervangen.
Al lange tijd schuimde bij vooral koud weer de olie achter uit het reservoir via de peilstok/ontluchting. Eerst maar de keerring vervangen in de pompaandrijving met nieuwe filters en nieuwe olie (hytran) erop. Resultaat; de olie bleef schuimen en ook te weinig opbrengst en druk, nou dan zullen de pompen wel versleten zijn. Opnieuw de boel weer gedemonteerd en vervolgens twee nieuwe pompen erop gezet. Resultaat; druk en opbrengst nu wel prima, maar de olie gaat toch weer schuimen en overkoken. Wat is dit nou weer?
Hebben we onderweg iets vergeten?
IHC forever

Keering vervangen new holland hefarmen

Hoe kan je de keringen van de hefarmen vervangen bij een New Holland.
Is volgens mij bij de tl en tla en t5000 serie allemaal gelijk.