Nieuwste topics

Mc-Cormick D 324 - Handgashendel D324 afgebroken

Goedemorgen,

Gisteren is de handgashendel van mijn D324 afgebroken. Kan deze gerepareerd worden of moet het complete mechaniek vervangen worden (deze zijn nl lastig te verkrijgen) Ik hoor dat iemand raad weet.
Mvg,
Mark
Mveenie1977

Is er iemand die weet hoe je de drukken op het displaytje laat verschijnen bij hitachi zx1?

Gewoon uit nieuwsgierigheid zou ik graag te weten komen hoe en wat je allemaal kan aflezen of het displaytje van zx gen 1 en zx gen 3. Alvast bedankt
Fred6490

Gezocht: Platen Lely Rotorkopeg

Hallo,

Ik zoek voor onze Lely rotorkopeg de platen aan de achterkant en de zijkant om de kluiten meer kapot te kunnen slaan. (Zie afbeelding) Heeft iemand deze toevallig liggen?

Mvg

John Deere 7810 - Temperatuur transmissie te hoog

Hallo.

Tijdens het woelen met voorzetwoeler en daarachter een spitmachine word de olie temperatuur van de transmissie te hoog. Controle lampje van de transmissie temperatuur gaat branden. Is hier iets aan te doen?
mherijgers

Deutz-Fahr Agrotron 105 - Gezocht plaats typeplaatje deutz fahr agrotron 105 mk3Bij het aanvragen van het kenteken voor onze 105 hebben we het chassisnummer niet goed overgenomen van nat geworden papier. Nu vraagt RDW om een foto van het typeplaatje of een foto van het ingeslagen chassisnummer op het de frame, helaas heb beide nog niet gevonden, omdat ze waarschijnlijk achter het voorlader frame zitten. Kan iemand foto's maken van beide zodat ik kan zien hoeveel er gedemonteerd moet worden om het typeplaatje of ingeslagen chassisnummer te kunnen fotograferen? Alvast bedankt,
trean

Massey Ferguson 6170 - Waar staat het serie nr ingeslagen?

Heb al even vluchtig gekeken maar kan het zo niet vinden weten jullie waar het staat?

Deutz D13006 - Iemand ervaring met de remverdeler

Hallo,
Wie weet precies hoe de remverdeling precies werkt van een Deutz D13006, 10006, latere 8006 en de grotere internationals. Ik krijg het namelijk nog niet goed, wanneer ik een afnemer monteer zoals mijn hydraulische remventiel. dan heb ik te weinig remdruk, omdat hij het ipv 2 hoofdremcillinders maar van eentje haalt. Ik heb al een aantal dingen aangepast aan de hoofdremcillinderscompartiment wat bij het revisie vergeten was.
Kortom de vraag hoe wordt de remdruk verdeelt zodat ik gerichter na het probleem kan zoeken.
twand2505

Wat voor Compressor bij Sleepslang Combinaties

Een Compressor om de slangen leeg te blazen is natuurlijk ideaal. Nu hoor je vaak verschillende verhalen hier over, maar ik ben nieuwsgierig wat voor Compressoren er zoal gebruikt worden. O.a. opbrengst e.d. is dan natuurlijk interessant.
Mijn ervaring is dat het met lucht leeg blazen vd slangen ten koste gaat vd capaciteit. Kort af, het duurt te lang, dus waar mogelijk gewoon water pompen ipv lucht.. Wat zijn hier de ervaringen en eventuele oplossingen uit de praktijk.
Siete

Fendt 104 S - Heeft iemand het onderdelenboek van een Fendt Farmer 104S?

Heeft er iemand het onderdelen boek van een fendt farmer 104S?
kevin-oomen

John Deere 5820 Tractor - Hoe aankoppelen van zwaaihaak

Dag
Ik heb een jd5820 maar ik weet niet hoe ik de pin van de zwaaihaak onder de tractor vast krijg. Als ik heb er in heb valt hij er gewoon uit. Moet ik ergens op drukken of hoe krijg ik deze vast?
Kan iemand mij hier mee helpen?

Volvo BM 500 - Chassisnummer

Ben ik weer. Weet iemand waar we het chassisnummer kunnen vinden op onze Volvo BM 500?

Deutz D4506 - (meer) lawaai bij warme motor

Beste,

wanneer mijn Deutz 4506s warm is, begint hij spontaan meer lawaai te maken. Persoonlijk denk ik dat het de lager van de koelvin is.

Dat is ook mijn 1e vraag, weet iemand hier of je de gehele koelunit moet vervangen of is alleen de lager vervangen ook mogelijk?

Daarnaast draait de dynamo ook niet meer zo soepel, en brand zo nu en dan het rode lampje op het dashboard. Dit betekent volgens mij dat de dynamo niet oplaad. Het gaat om een
ISKRA AAG 1301 14v 28A heeft iemand een geschikt adres voor een Deutz dynamo of gewoon even googlen en aanschaffen? Via internet varieert de prijs tussen de 100 en 150 euro.
Pier87

Gutbrod 1050 D - Carburateur voor Gutbrod 1050 gezocht. Dus geen 1050D

Carburateur voor Mag 1045 motorblok gezocht, ook uitlaat is welkom.
Heb wel een Bernard Solex carburateur, iemand ervaring of deze op dit motortje zou werken.
MDassen

Eind volgende week ligt veel klei zaaiklaar

Grote kans dat het kletsnatte sneeuwlandschap van begin vorige week eind volgende week zó ver is opgedroogd dat de meeste kleigrond zaaiklaar is. Het is vrijwel zeker dat er ook de eerste week van maart nauwelijks neerslag valt. Weliswaar heeft de passage van een koufront gisteravond voor aanzienlijk frisser weer gezorgd, maar de barometer blijft […]

Nieuwsgrazer

Record Kipper - Ral kleuren rood en zwart

Hallo,
Ik ben opzoek naar de ral kleuren van de huidige bedrijfskleuren van record. Het rood en het zwart?
Iemand die mij kan helpen?
jofnydk

Fiat 450 - Bouwjaar en het chassisnummer

Hallo ik heb een fiat 450 smalspoor op zoek naar het juiste chassisnummer en bouwjaar voor kenteken aanvraag.
op typeplaatje onder het stuur staat 719MDM, *314227*, A
op de achterbrug heb ik het nummer 18880 gevonden
motornummer Fiat853*000-12975*
weet iemand de antwoorden?
Gerald11

Ik probeer Iets van hürlimann te plaatsen en dat lukt niet!

Ik wil een foto plaatsen van iets van het merk Hürlimann maar dat lukt mij niet! Weet iemand hoe dit wel lukt?
Towaberg

Even voorstellen: Steven De Meester

Vooral Fendt liefhebbers en alle oude werktuigen en machines.