Nieuwste topics

’Sympathie voor standpunt boeren, maar niet voor trekkersprotest’

Meer dan de helft van de Nederlanders (55 procent) wil dat de veehouders stoppen met hun protestacties, die onder meer gericht zijn tegen het stikstofbeleid van het kabinet. Zij vinden dat de boeren hun punt nu wel hebben gemaakt en noemen de blokkadeacties hinderlijk en ontwrichtend.
Nieuwsgrazer

Case ih 856 verlichting brand aan de rechter kant niet

De verlichting van onze Case ih 856xl brand aan de rechter kant voor en achter niet. Alleen de remlichten en knipperlichten branden aan de rechter kant. Linker kant doet alles het gewoon waar kan dit probleem zitten??

Fendt 515 C - Rem remt niet (fendt 515c)

Hallo,

Ik ben benieuwd of iemand mij kan helpen.
Tijdens het indrukken van de linker rem gebeurt er niks.
Er word geen druk opgebouwd, er word niet geremd.
(ja na een paar keer intrappen voel je heel klein beetje druk op komen)
Ik dacht dat de rem zelf kapot was dus heb ik deze vervangen (zie bovenste rode pijl)
Helaas heeft dit tot geen succes geleid en is het probleem nu nog steeds aanwezig.
Nu zit ik te denken of misschien de druk verdeler kapot is?
Wat denken jullie erover?

ps aan de mods:
Het lukt mij niet om een nieuw topic te maken in 'ik heb een vraag over een tractor / machine'
Ik krijg steeds de melding dat ik minimaal 2 trefwoorden in moet vullen.
Ook al typ ik 10 trefwoorden in dan blijf ik deze melding krijgen en kom ik dus geen stap verder via die weg.

International 633 - Werkplaatshandboek Hefinrichting gezocht

Hallo,

Wij hebben een international 633. Deze heft niet goed. Het bereik van de hef werkt op de helft van de hendel. Wij willen dus de afstellingen controleren, want diverse mensen hebben dit al uit elkaar gehad. Heeft iemand hier een werkplaatshandboek van? Met vriendelijke groet, Peter
peter566

International 423 - Kan de Cardankoppeling niet gestart krijgen

Hallo
Ik ben Jarne
Heb de Mccormick gekregen van mijn vader zaliger,
Maar krijg de cardan koppeling niet aan de praat voor mijn maaidek
Enig idee hoe ik die moet starten?
JarneS

Fendt 309 LSA - rolgeluid bij de hoogste versnelling

Sinds vorige week kan ik de baan op met mijn deels gerestaureerde Fendt 309 LSA van bouwjaar 1983. Wanneer ik echter in de grootste versnelling rijdt ontstaat er bij een toerental van 1800 een overdonderend geluid in de cabine. Dit geluid vermindert soms als ik nog iets hoger in toerental ga (2100). Uiteraard op een perfect egaal wegdek. Dit geluid krijg ik niet als ik op de 30 km stand schakel en vol gas geef. Een (weinig geïnteresseerde) Fendt dealer dacht dat het misschien aan de silentblokken ligt die versleten zijn zodat ijzer in contact komt met ijzer. Bij de restauratie demonteerde ik de achterste silentblokken om nieuwe bouten te monteren: ik zag geen slijtage van het rubber. Maar misschien zijn die na 37 jaar wel wat verhard en is deze vervangen misschien toch wel een goed idee. Ik denk eerder dat het geluid voortkomt van trillingen. Veroorzaakt door de voorbanden? Deze waren ongelijk versleten en werden daarom gewisseld zodat de minst versleten kanten nu aan de buiten kant zitten. Bij het rijden op de traagste versnellingen maakten deze wielen schokkende bewegingen: met 4 extra frontgewichten beter af. Of komt het geluid uit de versnellingsbak? Heeft iemand hier ervaring mee: het zou het rijden een heel stuk aangenamer maken als dit kan opgelost geraken. Bij voorbaat dank voor jouw reactie. Fons
Kluiszicht

‘Geen landelijk verbod op boerenprotesten met landbouwvoertuigen’

Een landelijk verbod op boerenprotesten waarbij landbouwvoertuigen zoals trekkers worden ingezet, komt er niet. ,,Dat is juridisch niet haalbaar en is te vergaand. Zolang de boeren zich houden aan de regels, mogen zij demonstreren.” Dit liet burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen vanavond weten als voorzitter van het Veiligheidsberaad van de 25 veiligheidsregio’s.

Advies voor aankoop verfspuit

Ik zoek tips en advies bij aankoop van goeie verfspuit. waarop letten? bovenbeker of onderbeker? welke naalddiameter? zijn er ook goeie en goedkope verfspuiten of is de regel hoe duurder hoe beter hier van toepassing?
mf6290

VALTRA TREKKERS

Wat is jullie ervaring met het merk Valtra???
Wil misschien een nieuwe of een jong gebruikte Valtra aanschaffen tussen de 170 a 200 pk
robotslaper