Smoks Hanne Rit 2012

Toertocht voor oldtimer tractoren vanaf Museum Smedekinck aan de Pluimersdijk in Zelhem. 14 oktober 2012

Farmall BMD

Farmall BMD

Foto van een Farmall BMD, bezig met poseren. Vandaag wezen kijken naar het opstellen en de start van de Smoks Hanne Rit voor oldtimer tractoren bij Museum Smedekinck in Zelhem.

Reageer »

Carraro 3500

Carraro 3500

Foto van een Onbekend Onbekend, bezig met poseren. Wezen kijken naar het opstellen en de start van de Smoks Hanne Rit voor oldtimer tractoren bij Museum Smedekinck in Zelhem. Is een Carraro 3500, maar map werkt niet. Dus verplaatsen maar. :)

Bekijk de 8 reacties »

Oldtimers Diverse

Oldtimers Diverse

Foto van een Oldtimers Diverse, bezig met poseren. Vandaag wezen kijken naar het opstellen en de start van de Smoks Hanne Rit voor oldtimer tractoren bij Museum Smedekinck in Zelhem.

Reageer »

International 826

International 826

Foto van een International 826, bezig met poseren. Vandaag wezen kijken naar het opstellen en de start van de Smoks Hanne Rit voor oldtimer tractoren bij Museum Smedekinck in Zelhem.

Reageer »

International 624

International 624

Foto van een International 624, bezig met poseren. Vandaag wezen kijken naar het opstellen en de start van de Smoks Hanne Rit voor oldtimer tractoren bij Museum Smedekinck in Zelhem.

Reageer »

International 533

International 533

Foto van een International 533, bezig met poseren. Vandaag wezen kijken naar het opstellen en de start van de Smoks Hanne Rit voor oldtimer tractoren bij Museum Smedekinck in Zelhem.

Bekijk de 2 reacties »

International 383

International 383

Foto van een International 383, bezig met poseren. Vandaag wezen kijken naar het opstellen en de start van de Smoks Hanne Rit voor oldtimer tractoren bij Museum Smedekinck in Zelhem.

Reageer »

Holder A 20

Holder A 20

Foto van een Holder A 20, bezig met poseren. Vandaag wezen kijken naar het opstellen en de start van de Smoks Hanne Rit voor oldtimer tractoren bij Museum Smedekinck in Zelhem.

Reageer »

Hanomag R40

Hanomag R40

Foto van een Hanomag R40, bezig met poseren. Vandaag wezen kijken naar het opstellen en de start van de Smoks Hanne Rit voor oldtimer tractoren bij Museum Smedekinck in Zelhem.

Reageer »

Guldner Tessin

Guldner Tessin

Foto van een Guldner onbekend, bezig met poseren. Vandaag wezen kijken naar het opstellen en de start van de Smoks Hanne Rit voor oldtimer tractoren bij Museum Smedekinck in Zelhem. Güldner Tessin

Bekijk de 2 reacties »

Guldner Spessart

Guldner Spessart

Foto van een Guldner Spessart, bezig met poseren. Vandaag wezen kijken naar het opstellen en de start van de Smoks Hanne Rit voor oldtimer tractoren bij Museum Smedekinck in Zelhem.

Reageer »

Guldner G40S

Guldner G40S

Foto van een Guldner G40S, bezig met poseren. Vandaag wezen kijken naar het opstellen en de start van de Smoks Hanne Rit voor oldtimer tractoren bij Museum Smedekinck in Zelhem.

Reageer »