Kipper

Onbekend Kipper

Onbekend Kipper

Deze kipper maakt voor het eerst in z'n leven kennis met echte trekkers. Van de week ons kleine hulkje er voor gehad en zelfs achter deze trekker past hij nog niet eens heel gek. Voor deze trekker zoeken we nog een net setje achterbanden, maar dan een slagje breder als die er nu op zitten. En daardoor het liefst inclusief 6-gaats velgring, want deze zijn best smal. Dus mocht iemand een setje weten in 28 inch, 13.6, 14.9, 380/70, 380/85, 420/70 of 420/85, dan houden we ons aanbevolen.

Bekijk de 27 reacties »

Onbekend Kipper

Onbekend Kipper

Een geremde as opgeduikeld voor onder de kieper. Vandaag geprobeerd het typeplaatje te ontcijferen, maar het blijkt een as van het merk Nieper te zijn. Ik had er nog nooit van gehoord, hij komt onder een Strautmann ladewagen vandaan. Maar het merk bestaat nog steeds. Voor hij er onder gaat alles nog even goed nalopen, de binnenkant van één remtrommel is wat vettig.

Bekijk de 26 reacties »

Massey Ferguson 35

Massey Ferguson 35

Een lichtsetje van 3 tientjes, een handvol trekbandjes en het probleem met de verlichting is opgelost. Ik had een mooie LED-lichtsetje, maar die deed het niet achter de MF 35, omdat bij deze trekker de + aan de massa zit. Nu een setje met gloeilampjes en het probleem is over. Een gloeilampje maakt het niet uit of de stroom van links of van rechts komt.

Bekijk de 6 reacties »