Foto van: NHtvt135

New Holland T 7.170

Foto’s
764
Video’s
12
Topics
4

Informatie over de New Holland T 7.170

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de T 7.170.

Ervaring

Er zijn een <strong>paar</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de T 7.170, gezamenlijk zo&apos;n 175 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Vooraanzicht

Actuele vragen Stel ook een vraag »

New Holland T 7.170 - Dakraam slaat wit uit

Beste leden,
Mijn vraag gaat over de dakramen in de New Holland vierstijlen cabine. Deze slaan naar verloop van tijd wit uit waardoor je er nauwelijks nog door heen kan kijken, als die nat word kun je er weer door heen kijken maar als het opdroogt is het weer wit. Ik heb al probeert om het met zeep te poetsen maar dit maakt geen verschil. Is hier een oplossing voor of word dit vervangen?
Alvast bedankt

7 reacties


New Holland T 7.170 - Werklampen in de neus

Bij de T7000 en T7 serie zitten er in de motorkap 3 lampen units, de onderste is de koplamp en de bovenste in de werklamp. Hier tussen zit een reflector maar zoals ik gezien heb, hangt er wel een 3e stekker achter de kap om een extra lamp aan te sluiten. Wie kan mij vertellen op welke schakelaar deze stekker zit?

9 reacties


New Holland T 7.170 - Tekst op nummerplaat

Ik wil graag een nummerplaat op mijn NH. Wie weet een leuke grappige tekst of heeft een voorbeeld?

Bedankt!

88 reacties


New Holland T 7.170 - breedtelampen

Ik heb een vraag. Ik heb breedte lampen gekocht. Worden meestal gebruikt voor een vrachtwagen en niet voor sier ,maar het lijkt me ook mooi om ze op de achterspatborden te zetten. Heeft iemand hier ervaring mee of heeft iemand er foto´s van. Mijn vraag is hoe ziet het eruit

10 reacties


Top 6 video’s Alle video’s »

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle New Holland machines