Foto van: Jeroen blom

Vierzon 302

Foto’s
62
Video’s
3
Topics
4

Informatie over de Vierzon 302

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 302.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de 302, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Vierzon 302 - oliekeering steekas Vierzon 302

Kan er mij iemand het SKF-nummer geven van de oliekeeringen die vermeld staan in de catalogus van Vierzon 302 als SPI 130x110x13. Deze zijn terug te vinden in de catalogus op tekening (planche) 33 onder nummer 8685. Zijn deze originelen eventueel nog te verkrijgen of moet ik de hedendaagse versie ervan zoeken? Ik zit namelijk met het probleem dat er vet en olie uit de oliekeeringen loopt iedere keer als ik ermee ga rijden.

0 reacties


Vierzon 302 - gegevens vierzon 302

Wie weet waar ik alle gegevens kan vinden van een vierzon 302 en ursus c45 op tractordata.com kan ik hier nergens iets van vinden van beide merken.

0 reacties


Vierzon 302 - Gezocht Wielgewichten Vierzon 302

Ik ben opzoek naar een set achterwiel gewichten voor mijn vierzon 302 wie heeft er nog liggen en wil ze verkopen.Dan kunt u contact opnemen.

4 reacties


Vierzon 302 - loopt niet lekker

Starten gaat moeizaam, trekt niet en wil altijd op max toerental draaien, verstuiver verneveld niet mooi.. ik ben er al dagen mee bezig en ik krijg het niet in orde, kloterij --> heeft altijd tegoei gedraaid tot op een avond dat ik hem in gang wou gooien en heel de kop vol brandstof stond en niet wou starten..

Iemand enige ervaring mee?
Hoe kan ik van nul af aan alles afstellen?

9 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Vierzon machines