Guldner G45

2 Guldner G45 video's

Güldner G45 sneeuwschuiven met Nido schuif deel 2

Reacties

Baltus_steyr
Brr met open trekker, met die kou . Onze ouwe (trouwe) miedema opraapwagen heeft het begeven. We zijn nu aan het kijken voor een andere miedema opraapwagen. Eentje wat iets jonger is, tandem, en met een wat steviger balken invoer. heeft waarschijnlijk weinig bunders gemaakt.
CaseCS130
Het was inderdaad niet warm. 😃 Maar wel mooi. Succes met het bekijken van de Miedema. Let wel even op de banden en velgen, er zijn Miedema's bij die een niet gangbare maat hebben waardoor je bijna geen 2e hands bandjes kunt vinden mocht je er 1 lek of kapot rijden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
0
WEERGAVES
224