Claas Jaguar 850

98 Claas Jaguar 850 video's

Caseman
Luzerne hakselen vanuit cabine

Reacties

Baltus_steyr
Ik dacht al of dit in canada of in amerika was, gezien de grote vlakte, het luzerne hakselen, en het reedelijke grote materiaal, maar op de andere filmpje staat hakselen in canada, dus dat zegt genoeg, mooi werk zo. En heb je er gewerkt of stage gelopen, bij een Boer, bekende nederlander?.
Caseman
Ja dat was in canada, groot materiaal valt wel mee maa rdie trekker waar ik mee reed was fendt 712 met kieper van de boer zelf en de rest was van de loonwerker heb er 2,5 maand stage gelopen. kan ik iedereen aan raden. is een nederlandse boer die is 10 jaar geleden daar heen gegaan en met 10 koeien begonnen en melkt er nu 100...
Baltus_steyr
Vondt je de stage mooi om daaar te doen bij een nederlandse boer, of toch liever bij een grotere nederlandse of canadese boer gegaan. Of toch na Amerika ofzo?.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
0
WEERGAVES
0