John Deere Onbekend

108 John Deere Onbekend video's

husky
Onbenul...

Reacties

thmtrader
Wil graag 2 combines hebben zo te zien 😃
husky
Tja als je er geen twee kunt betalen... 😃
thmtrader
Of de tank vergroten door hem wat uitelkaar te trekken!
pieto84
Hij zit er wel mooi diep in. Heb je zo 123 nog niet los
RuudBus
Wat een enorme mafkees, dat doe je toch niet bij zulke dure machine's, zou zelf wel niks met die machine's te doen hebben, wat een gek 😄
roytieltjes
Ehehhe geniaal
fendt-vario
Wat een mongol doe je tochniet :?
BEboer
Ja in amerika en canada denken ze kappot of niet dat moet weg anders moet ik volgend jaar uitwijken tijdens het schijveneggen 😛
F-E-N-D-T-J-E
Onwyze lul zeker maandagochtend
DETAIL_MAN
Hij heeft er al een keer opstaan en toen waren er ook veel van deze reacties, maar toen zij iemand (kdacht eddyscania) dat je gewoon niet anders kunt. Met deze grond heb je weinig grip en als je langzaam doet dan zit de trekker zo vast. De combine met kan met zo'n 'rukje' wel loskomen.
Inderdaad datailman en die kabel is ook elastisch
klepzitting
Koekebakkers! Net op het moment dat het er op aan komt (0.11 sec.)doet niks. Hij moet het van 2 dingen hebben, massa/snelheid en grip op de grond. Moet je ze wel tegelijk gebruiken!! Zolang je dit maar niet met een ketting doet, want dan komt de klap wel hard aan.
husky
Je kunt toch veel beter het ding er subtiel met een lier uittrekken,bord in de grond en voila

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
PUNTEN
0
WEERGAVES
1