Steyr 8130 Turbo

46 Steyr 8130 Turbo video's

ekenhorsie
Steyr 8130turbo.

Reacties

obelix
Jammer van die sleepwagen, direct die messen in de grond en daar sta je weer op een paar centimeter van elkander, je kun nooit zien wie de eigelijk sterkste trekker is met die sleepwagen van For Farmers, zogauw als ik hoor dat die wagen komt ga ik er niet meer naar toen ook niet om te kijken. Je krijgt alleen de Full Pulls te zien, en als je daar niet bij zit kun je naar huis met een trekbeurt, zo weet je nooit wat je trekker kan of wat je kunt veranderen zo leer je het nooit, probeer de wagen eens van de gebroeders Gunnewiek de The Balance of Power. De naam zegt het al en de bemanning bemoeid zich niet met de organisatie.
ford8630power
@obelix, voledig met je eens! Alleen ligt wel aan de wedstrijd waar de forfarmers wagen is, als je weinig deelnemers willen ze de wagen nog wel eens wat lichter zetten zodat iedereen wat verder van elkaar eindigt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
0
WEERGAVES
2