New Holland T 7030

126 New Holland T 7030 video's

de mf fan
Joosen met zijn t 7030 en zaaier inklappen

Reacties

t6010plus
Doe t niet
de mf fan
Nu wel
klepzitting
Inderdaad inKLAPPEN. Tikkie lomp niet? Zitten er geen proportionele ventielen op zo`n NH? Verders wel een hele mooie zaaier!
tractorquintentje
Dat heb je altijd he klepzitting, als dat ingeklapt is komen er haken over, en dat geeft die klap 😉
klepzitting
In uitgeklapte stand met de hef omhoog horen de buitenste elementen hoger te hangen dan de 6 middelste, hiervoor zitten er speciale cilinders op die door de hef worden gevoed, moet me vergissen maar zo te zien hangen ze lager.
klepzitting
Op een 12-rijer Gaspardo zitten geen veiligheidshaken, hij wordt zover ingeklapt dat de delen door het dode punt heen worden gehaald en daardoor blijven staan. Om uit te klappen moeten ze het eerste stuk echt naar buiten worden getrokken.
tractorquintentje
Oh, weet jij meer als mij 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
0
WEERGAVES
0