Claas Arion 530

7 video's van @arjan-jasper

arjan-jasper
Inkuilen 2009. Met Claas Arion 530 op de bult, Massey Ferguson 4255 voor de schudder en opraapwagen, Renault 75.12 RS met de hark.

Reacties

Baltus_steyr
Zo mooi spul, dat laden zal vast ook wel mooi gaan. Maar waarom heb je de grasvork niet in de voorlader, en een verdeler achter int hef, net zo makkelijk toch???.
Mc_douwel
Die smalle fietswielen kun je er net zo goed afhalen
arjan-jasper
@Baltus_steyr, Bedankt,die grasvork kan volgensmij helemaal niet op de voorlander(normaal is ie eraf met inkuilen) en die verdeler die heb je niet nodig als je met een grasvork bezig bent.

@mc_douwel, scheelt altijd wat!:D
Wolf_miniatuur
Zou ik ok doen: voorlader eraan met kuulen, grasvork eranbeunen, en de verdeler mooi achterin! dan heb je het mooi voor elkaar.. 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
0
WEERGAVES
2