Volvo BM 400

8 Volvo BM 400 video's

looman
Looman loonwerk met BM-Volvo 400 en Mengele LW20

Reacties

looman
Vandaag maar liefst 5 bunder ingekuild !
CaseCS130
Dat is een hele boel in dit tempo! Vanwaar de keuze voor zo'n oude mengele? Voor weinig geld is er wel iets veel groters/moderners te koop.
looman
15 jaar geleden al gekregen als kippenhok, toen weer opgeknapt tot ladewagen. Doet 't nog goed, en wat wil je nog meer voor 10 bunder per jaar. Nadeel vind ik de ene stamper, een aanslag op de aandrijflijn.
tractorquintentje
Hoe staat het met de 744 dan? 😛
looman
Van de 744 moet ik nog de kleppen stellen, koeling en hydrauliek fixen. Hopelijk gereed voor de 2e snee !
Baltus_steyr
Je had onze oude miedema rotor+wel kunne kopen. Had ook niet veel gekost haha, en toch een redelijk modern wagen dan.
looman
Ik houd m´n oren en ogen wel open voor zo´n spul, stuur me aub even een PB waar ik aan moet denken als jij zegt kost nie veel 😄
Baltus_steyr
Haha, onze miede ma rotor+is de deur(gelukkig)al uit. Maarhou marktplaats of dergelijks in de gaten, of kijk goed in de buurt rond. Veel boeren hebben nog zat opraapwagens staan die ze niet meer gebruiken.
Fendt_favorit
@ Looman, hebben jullie zelf vee waar jullie dit spul voor gebruiken?
looman
Yep ! Zoogkoeien/jongvee
CaseCS130
Die ene stamper hoor je goed idd! En voor 10ha per jaar kun je idd niet veel drukte hebben.
weurding
Mooi! je zou zeggen dat de as van ladewagen zo ver naar voren staat dat hij topzwaar wordt, als je op zoek bent naar een mooie oldtimer ladewagen die bijna niets gedaan heeft zou ik in duitsland kijken, ongeloofelijk wat je soms aantreft in nwstaat en 30 jaar oud
wolseley
@weurding
op welke sites zoekt u dan in duitsland?
zandvliet-120
Mooie opraapwagen vol

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
PUNTEN
0
WEERGAVES
2