Scania Vrachtwagen

13 Scania Vrachtwagen video's

Bekedam fourage aan het mais lossen met scania truck

Reacties

MF 2725
Dikke V8 zo te horen!
massey-ferguson
Leke uutlaat heur je 😛 haha
Job

geen pretje om aan te rijden 😃
jelmer-mf
Goeindag echt wel lekke uitlaat laat mij maar mooi opn volvo zitn:P veel better:P
DESLAGERURRE
Wat een kabaal :?
massey-ferguson
Hahah inderdaadt job.valt zoiezo al tegen om bult zo mooi in lagen op tezetten.veel tekort en dan zoon dikke vracht der voor.maarja this mij hobby zoiezo niet om het voor een 2de keer een bult van temaken.2de keer broeit het altijd wat vind ik
massey-ferguson
Jaa das toch zund sloager 😛
Mc130
Dat valt wel mee als je hem goed aanrijdt heb je geen last van broei.
massey-ferguson
Nou wij hebben ut 1 jaar terug keer gedaan,maar beviel niet supper.beetje oude mais wat we van jaar over hadden hebben we over de volle lengte van de sleufsilo beetje versmeert.om tevens ook meteen het plastic aan een kant vast tehouden.hoefde we dat niet onder het haksellen zelf tedoen.trekker op bult vind ik zoiezo niet wat.rijd wel goed aan daar niet om maar vind dat shovel het vaster jaagt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
PUNTEN
0
WEERGAVES
142