Ford 8340

25 Ford 8340 video's

papkop
Ford 8340 marle 5,5 ton fp

Reacties

Jeroen1988
Hoppa ding zit ook wel an zn pks 😛 mooi man
papkop
Haha waar blijft jou filmpje dan? en zondag nog slepen in saasveld dan ?
Jeroen1988
Ja mijn filmpie moet nog komen! ging mooi ofnie dan, jaa saasveld wel opgegeven maar weet nog niet zeker, heb liever transport daar heen 😛 is nog al een end toeren ... en moet me trekhaak nog aan passen kan hem maar net op 50 cm krijgen ff zien of het op tijd lukt
papkop
Hahha oke
ihnkearltje
Krijg je hem met die dubbelucht nog aan de 5500 kilo?? dat red ik niet met onze 8340
papkop
Ja haha met de tank goed zo leeg past net en 2 gewichtjes achterop
ihnkearltje
Ik ga meedoen in de 7 ton klasse maar ik weet nog niet welke versnelling ik ga rijden. Denk lage giering en dan in de 5 beginnen en proberen op te schakelen
ford8630power
Volgens mij begint hij in de 8 en hoeft hij maar 1 a 2 keer terug te schakelen, en dat in de 5,5 ton. 7 ton gaat zwaarder en je hebt waarschijnlijk minder pk's dan deze 😉 Maar ik zou het ook zo doen zoals hij het wilt.
papkop
@ford8630power hoeft geen enkele keer terug graaf zich in de 8 de grond in 😃 haas 2 proberen wou in lutten ook fp had nog toeren over haha 8 is eigenlijk te zacht..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
PUNTEN
0
WEERGAVES
2