Massey Ferguson Meerdere

114 Massey Ferguson Meerdere video's

Smety
verwijderd

Reacties

BEboer
Heb dat filmpje al ooit gezien? Heb jij hetzelf geaakt? Hier zien de noorderburen eens hoe handig tractie is als het nat is en om mooi de kuil over te rijden 😄
newholland m100
Kijk en leer beste hollanders!!
Smety
Jaheb het zelf gemaakt en is dat zelfde filmpje maar had het perongelijk gewist
simon369
Daar zou weer een hele hoop pk's nodig zijn bij onze noorderburen om die silagewagen omhoog te krijgen.
En dan kunnen ze wel zeggen dat kippen bij de put veel sneller is maar als ze met een silagewagen tegen de put moeten oprijden om te lossen verliezen ze meer tijd dan met deze methode. Plus het feit dat je een zware trekker of bulldozer nodig hebt om de mais open te duwen en te verdelen.
newholland m100
@simon369

goed gesproken
sebas deutz150
Ik hoop dat wij en jullie geen tractie karren nodig hebben van het jaar 😃
simon369
@sebas deutz150

Dat hoop ik natuurlijk ook, maar ik vrees er een beetje voor als je ziet welk weer het in america enzo is. Veel kans dat dit overwaait naar hier.
Kan er natuurlijk ook compleet naast zitten
massey8690
@newholland m100

zelfs met 200 pk voor zo'n kruiwagen kunnen die belgen niet eens de bult op komen 😃

er staat in verhouding toch wel een boel pk voor die karren vindt ik, en idd 9 van de 10 oogsten heb je gewoon droog land waarbij je al die aftakassen troep als dood gewicht bij je hebt 😉
newholland m100
@massey8690

150 pk bij mun baas, aan de op 1 na grootste record tandem silage wagen dat gaat zeer goed,reed het verst van allemaal dit jaar!!, een boel pk's als je met nh t6080 en er voor not t7050 moet hebben om datje silage kipper 10 cm in spoort hou het maar hoor. we komen veel goedkoper uit in hakselen dan jullie in nederland en tractie is daar al een grote reden voor.
fendt 939
Is dit ni in oost vlaanderen
sebas deutz150
@newholland m100

dat zou ik niet te hard zeggen want jullie loonwerkers hebben een hogere aanschaf prijzen voor wagens met tractie waardoor ze iets meer rekenen voor het hakselen terwijl je de tractie karren maar een paar keer per 5 jaar hoeft te gebruiken.
de grond is volgens mij ook bij jullie anders als bij ons anders zouden wij ook wel met tractie karren rijden lijkt mij
BEboer
@sebas deutz150 245 om 1 ha te hakselen 2hakselkarren 😄 Als het niet ver ligt van huis 😄
newholland m100
@sebas deutz150

in zandgrond of zware polder wordt er met tractie gereden als het nat is, en met tractie als het op het randje is van nat, dan rijdt je zeker geen diepe sporen en tractie dagelijks gebruikt om op de put te rijden dus investering dubbel en dik terugverdienen!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
PUNTEN
0
WEERGAVES
3