Massey Ferguson 240

10 Massey Ferguson 240 video's

Een mf 240 bezig met paden schoffelen in noordwijkerhout

Reacties

t6010plus
Zit wel gang in
fiatjuh
Werkt snel zo peter,is dit bij je moeder achter waar ook de champost onder zit,dit zijn geen alchemilla`s ,staat er ook netjes bij,helemaal nu de paadjes weer netjes er bij liggen.
chris lee
Bleef je versnellig hange kreeg je hem er niet uit
casejxu115
Hoop ik wel ja dat er gang in zit al hoeft ie maar 2 schoevels vooruit te trekken dan moet bij ons de international 423 veel en veel zwaarderwerk doen.
fiatfan
Wel uitkijken voor je buizen!
warmerbros
Ja mooi om te laten zien dit want dit is 1 van de meest gebruikte machine bij ons in een mum van tijd zijn alle paden schoon en lekker gul.
die buizen kunnen wel wat hebben hoor,haha
RobDeutz104
Staat er netjes en strak bij die Aconitum! volgende week kom ik weer in de verte aan het werk
warmerbros
Gaat best die aconitum,alleen met het water net aan,in noordwijk hier en daar een slap plantje maar we mogen niet klagen,aan de vaart is het wel goed dat ze extra gepompt hebben,wat ga je volgende week doen dan in de buurt?
RobDeutz104
Narcissen rooien, staat alleen een beetje roodbeen op, dus zal niet hard gaan
warmerbros
Naast ons of bij de wed?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
PUNTEN
0
WEERGAVES
162