Case 2294

11 Case 2294 video's

Rene van der Haar
verwijderd

Reacties

MartijndenBoer
Mooie trekker . welke klasse rijdt deze trekker en wat weegt deze leeg zonder bestuurder ? Ik heb zelf namelijk een 2290 gekocht .
Rene van der Haar
5450 weegt hij waar heb jij de trekker weg dan
valmet6400power
@MartijndenBoer
dit is ook een 2290, alleen dan opgeschroefd en andere stickers op meen ik
MartijndenBoer
Ik heb de mijne in everdingen gekocht . Is wel aardig werk aan maar vind ik niet erg om te doen in de dondere winter maanden . Ik wil zelf proberen 5 ton te gaan rijden . Hoeveel pk peuter je er maximaal uit met originele pomp en turbo ?
valmet6400power
Mn vorige reactie sloeg nergens op trouwens haha 😛 maar dan zou je voor de 5 ton een kleine halv eton er af moeten halen? hoe wilde je dat gaan doen? enn standaard 150 pk? zn grote broer 2390 heeft met dezelfde motor 170 pk dus daar overheen moet wel lukken..
Rene van der Haar
Nou deze heeft ong de 190 pk het zijn allemaal 8.3 liter blokken
Rene van der Haar
Ik wou net zeggen ken je mij trekker of zo wat die stickers betreft
MartijndenBoer
Wij mogen zo ie zo 5100 kg wegen in de 5 ton . En ik wil die velgen demonteren en dan hubs laten maken voor duitse inter steek . Kan ik makkelijker wielen wisselen .
valmet6400power
Jadenk? bij ons in de 4,5 ton mag je max 4550 kilo wegen, en dat zelfs niet altijd 😮 maar dan red je het indd wel ja! enne rene, ben een x via je fotos er terecht gekomen, en toen de reacties er onder gelezen, vandaar
MartijndenBoer
Dat is het voordeel in brabant dat je 100 kg meer mag wegen . Heeft 1 van jullie een idee hoeveel zo een velg/wielgewicht weegt van zulke trekkers ? Ik zag dat ik meer kikkers heb dan in deze trekker zal denk ik een heavy duty velg zijn bij mij .
valmet6400power
Eeuh wat zou 1 band wegen? kilo of 300? en dan nog gewichten.. wil je anders fotoos van jouwe er op zetten? vind het een mooie trekker en mooi om te zien hoe je hem gaat op knappen enz!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
PUNTEN
0
WEERGAVES
1