Massey Ferguson 7620

11 video's van @Hessel

Hessel
Nieuwe Massey Ferguson 7620.

Reacties

ford8630power
Niks geen geheimzinnigheid zoals bij JD en Fendt, gewoon een filmpje met een goede uitleg.
Hessel
Klopt helemaal wat je zegt 😉.
Hessel
Ik, Hessel en marcoMFFAN hebben dit object verplaatst van Tractoren Massey Ferguson 7622 naar Tractoren Massey Ferguson 7620
fendtvario
Wel een mooie trekker. Hij zal wel in de vermogens hebben als de nieuwe Fendt 800 Vario.klasse
deutz dx 470
Zeer mooi filmpje & tractor die met de grote joystick is wel vetjes 😃
Maris
Huh? MF had nog nooit van Joysticks gehoord en nu direkt 2?? Jammer van die rare Datatronic pal voor je neus. Maar wel een mooie trekker. 😃
mf6495driver
Kvind die datatronic just goed zitten. En zo een joystick zou er op de dyna6 modellen ook moeten komen. Dat werkt naar mijn mening veel makkelijker.
GijsMF
Geweldig filmpje, idd geen geniepig gedoe! Erg mooie trekker ook, ook al ben ik niet zo van dat SCR/AdBlue etc 😛
RemcoPower
Zeker mooi trekker dit!
redprideworldwide
Twee joysticks vind ik van het goede te veel ze hadden beter alles in 1 geplaatst

beetje ontgoocheld , kan je nu versnellen met die eerste joy stick ofniet? khad ook een 4 stijlen cabine verwacht
nht8040
Ziet er op zich wel mooi uit maar zoals redprideworldwide al zegt vindt ik de bedieningen er ook niet te best uit zien.
2 joysticks waar is dat goed voor(nu moet je constant wisselen,zo zie ik het toch)? en waarom niet alle bedieningen in de armleuning verwerken ipv nu alles op andere plaats.
redprideworldwide
Ze hadden gewoon de bediening van de 8600 moeten overnemen maar met joy stick dan, ik vrees een beetje voor dit systeem. Een gemiste kans voor mij!
guy
Kdenk als je de 2e joystick wil bedienen dat je dan best op gaspedaal rijdt.. En niet op de eerste joystick
ijskonijn
De 2e joystick is een optie, vooral bedoeld voor voorladerwerk. De grote joystick wordt voor versnellen en vertragen, en de functies die genoemd worden in het filmpje. Ik ben blij dat MF niet gekozen heeft voor een 4 stijlen cabine, aangezien je dan enorme deuren krijgt, en er hoogstens een dakluik inzit wat je nog met enig fatsoen open kan zetten. De joystick wordt trouwens ook leverbaar op de Dyna-6 modellen zover ik weet.
Palmie-MF
Nieuwe 7619/20/22/24 van 185 tot 235 pk in de dyna-6 OF dyna-vt transmissie. Verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: Essential, efficient of exclusive. Waarbij de exclusive een nieuwe multipad joystick krijgt terwijl de andere twee het nog bij de bekende T-hendel houden. Maar de efficient of exclusive uitvoeringen hebben in optie een multifunctionele joystick die niet gelijk is aan de multipad joystick. Die multifunctionele joystick zal dus rechts van de multipad joystick of T-hendel worden gemonteerd. En volgens het filmpje kan je met de 2 joysticks snelheid vermeerderen en verminderen evenals de omkeerschakeling vooruit, achteruit rijden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
PUNTEN
0
WEERGAVES
1