Fendt 515 C

65 Fendt 515 C video's

MattijsDeSmedt
Fendt 515c maïs zaaien

Reacties

MattijsDeSmedt
Oeps, foutje, graag verplaatsen naar Fendt 515c
remcotrekker
Heeft de gang dr aardig in zitten
remcotrekker
Heeft de gang dr aardig in zitten
tractorfreek
Ik, MattijsDeSmedt en remcotrekker hebben dit object verplaatst van Tractoren Fendt 309 (Zaaien) naar Tractoren Fendt 515 C (Zaaien)
fendt308-driver
Heel leuk dat versnellen voor een keer maar wil je bij andere filmpjes weet de originele snelheid doen dat vind ik persoonlijk mooier
MattijsDeSmedt
@fendt308-driver Ik wil het origineel ook nog online zetten als je dat wil... Is wel 20 minuten lang.
fendt308-driver
@MattijsDeSmedt
wow das teveel van het goede. nee ik bedoel zoals het gieren met die 515 vind ik wel mooi om te zien zonde om dat te versnelle
MattijsDeSmedt
@fendt308-driver Ahja zo... Daar heb je wel gelijk in, maar bij dat filmpje wast het wegstukje wel vrij saai, vandaar de versnelling. In het vervolg hou ik er rekening mee! Bedankt!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
PUNTEN
0
WEERGAVES
0