New Holland Balenpers

13 New Holland Balenpers video's

goeiedag eem
Werking van de hydraulische dissel newholland hooipers

Reacties

JD3010
@goeiedag eem Wij hadden die bok waar de aftakas aan zit, er afgehaald en 1 lange aftakas van de trekker naar de pers ertussen gedaan. Dat loopt veel rustiger.
goeiedag eem
Nou dat vind ik niet, we hebben ook een kola rivale 3 waar een lange aftakas aan zit maar vind dat lang niet zo mooi lopen als dit, je kunt zo krapper draaien omdat de aftakas niet zo haaks omgaat (er zit een groothoek op)en op de weg rak je met de banden de aftakas ook niet, bij de kola is het op de weg met bochten naar links altijd oppassen dat hij niet in de banden grijpt(al meerdere keren gehad dat je de bocht net niet halen kan)en ook op het land met de bochten loopt het niet zo soepel als dit. denk dat ik deze winter ook de kola nog zo ga maken.
jannie2001
@goeiedag eem dat probleem zitten wij nu ook mee en zouden het er ook op willen maken...
goeiedag eem
@jannie2001 dat gaat niet zomaar Jan, op de deutz fahr hebben we aan weerzijde een groothoek zitten en dat werkt ja zo mooi, in het land, alleen op de weg is het even wat oppassen maar hoeven hem er nooit af te halen, dus dit verhaal hierboven is voor mij achterhaald, haha
Mdb188
Mooi gemaakt zo! Pers zelf met een New Holland 940 met een enkele aftakas, maar je moet erg goed opletten met draaien of steken. En over de weg ligt ie in de pickup want das geen rijden anders.
goeiedag eem
@ Mdb188, precies dat vindt ik ook het grote nadeel, en vaak rijden we zo wel overde weg maar moet je dan ergens het land in draaien zit vaak te martelen, en raak je hem net met het gevolg de buis krom of wat we ook al eens gehad hebben de groothoek aftakas van binnen stuk, en dat is ook geen goedkoop grapje
case 745 xl
Nette pers nog deze
goeiedag eem
Ja dat is het zeker, en is techisch ook nog en zeer goede staat kwa knoperij enzo
case 745 xl
@goeiedag eem jij hebt mij toen geholpen door middel van foto s van mijn 378 toen.
nou die pers hep ik uit elende weer verkocht
goeiedag eem
@case 745 xl hoezo van ellende verkocht? de pers van mijn zwager 378 werkt super, en onze 377( hetzelfde maar dan met een smallere pickup ook)
case 745 xl
Bleef er mee aan het sleutelen.
nadat jij mij de foto had gestuurd van de invoer,waar dus 4 invoer vingers inhoren.
en er bij mij dus maar 3 inzaten knape iedere keer de bout die de invoer aandrijft.
met als gevolg heel de invoer kapot dat heb ik dus 2 keer gehad afgelopen zomer.
plus nog veel meer elende.
mijn cormick 440 heeft me de hele zomer gered en zoon 13000 pak gemaakt.
de nh daartegen tussen het sleutelen door 4000.
dus ik ben nu bezig met een welger ap 830
goeiedag eem
Ik denk dat jij gewoon de pech hebt gehad dat je een afgeragde pers hebt gekocht, die ze opgelapt hebben, had mijn zwager ook, en die hebben we helemaal gereviseerd, en perst weer super, onze 377 heeft dit jaar ondanks dat de perswagen geleiding al nagewerkt moest worden, 5000 pak probleemloos geperst, en hebben de zelfde invoer systeem en bouw.
Hij heeft bij ons nu zón 20000 pak geperst en helemaal probleemloos, alleen moet hij even voor wat onderhoud nagezien worden en kan hij er weer tegen aan.

Jammer dat jij er zón pech mee gehad hebt,

Groeten Eddy Hekman

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
PUNTEN
2
WEERGAVES
3