John Deere 1110E

2 John Deere 1110E video's

Zweverink bv. Kijken op 720P of 1080P

Reacties

RuudBus
Wat bijzonder dat die cabine zo mee draait met de kraan
janrus
@RuudBus

Bestaat alweer een poosje, maar het is idd wel apart!!
ford5000
Gaat mooi zo! Is de chipper ook snel weer van de forwarder te verwijderen zodat je die ook weer als uitrijwagen kunt gebruiken?
janrus
@ford5000

Volgens mij is het een twistlock systeem. Makkelijk en laat nooit los!! Heb er geen ervaring mee dus hoelang het duurt kan ik je niet zeggen!!
ford5000
@janrus Ik heb ook geen ervaring met dit soort machines, maar als het inderdaad een twistlock systeem is dan is ie vast binnen no-time te verwijderen, en weer geschikt te maken als uitrijwagen.
Twistlock is zeker een geschikt syteem voor dit soort toepassingen. Degelijk, spelingsvrij, en zoals je zelf al zegt, makkelijk in gebruik.
valmet 605
Prachtig spul. De forwarder, dutch dragon combi zijn volgens mij toch het mooiste.
Chippen is een wetenschap en optimaliseren is het verdienen.
hartman
Hey jan mooie film heb je weer handig geknipt en geplakt
janrus
@hartman

Dat dacht ik Hartman!! Nog een beetje aan het werk?
Boswachter
Mooi spul zo! Hier kan je tenminste kuubs mee chippen!
janrus
@Boswachter

Elke 20 min een container vol!! Alleen het halen en wegbrengen van de containers was een beperkte factor.
Boswachter
20 min een container vol dat is de moeite waard! Dan doen onze aannemers iets verkeerd hihi. Kunnen we beter Zweverink maar bellen.
janrus
@Boswachter

Deden 13 containers daags. Als ze bulten hadden gehad hadden ze nog wel meer kunnen doen. De beperkende factor waren de containers, die moesten opgehaald en weg gebracht worden!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
PUNTEN
0
WEERGAVES
156