Deutz D8006

38 Deutz D8006 video's

Deutz 8006 spezial aan het trekken voor de balenwagen, in de hoogste versnelling.....

Reacties

jmos
Dat geluid van die bak is herkenbaar maar die motor van de onze maakt wel wat meer kabaal als deze 😃
Haha bedankt, geluid van die bak hoort erbij anders is er niks specials meer aan.... de moter kwam ook niet boven de 1700 toeren uit. als je tussen mijn filmpjes kijkt op youtube zie je nog 1 (volgas 2500 toeren)
jmos
Ik weet hoe die motoren volgas klinken ja 😃 twee filmpjes terug hier is mijn filmpje 😄 maaien op 2300 toeren 😃 jij mist trouwens ook het klepje boven de tankdop 😉
Haha klopt, voordeel is die hebben we er afgehaald omdat ie er anders onder weg een x van afgevlogen was... Dus hij ligt nog in de schuur en zal er op gezet worden als we het (ooit) opknappen gaan.
jmos
@Deutz 8006spezial
ik vind het wel makkelijk 😛 je vergeet nooit de tankdop weer terug te doen omdat je het klepje dan ziet 😄
Tanken wat is dat? 😃 Deze deutzen zijn tenminste nog zuinig in gebruik kan je niet zeggen van die 6cilinders van tegenwoordig
jmos
@Deutz 8006spezial
haha 😃 eerste snee 37 ha gemaaid en nog geen twee tanken diesel verbruikt 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
0
WEERGAVES
340