Claas Jaguar 960

261 Claas Jaguar 960 video's

javadeha
Grasdrogerij Hartog B.V. uit Abbekerk met de rupshakselaar Claas Jaguar 960 op TerraTrac rupsen aan het mais hakselen in Lunteren in Nederland.

Reacties

Sanderford
Als ze er zelfs op rups amper doorkomen 😞
javadeha
@Sanderford Wel een fantastische Claas Jaguar 960!! Werkt volledig zelfstandig, komt geen trekker aan te pas!
Sanderford
@javadeha dat is waar dit is wel echt een mooie machine vooral voor deze omstandigheden had alleen bakken wisselen miss niet handiger geweest? Hij rijd nu steeds zelf naar de kuil?
javadeha
@Sanderford Hij rijdt niet naar de kuil maar brengt steeds zijn bak weg en haalt een lege weer op. Omdat het achter een grasland was moest hij steeds naar het erf rijden waar de vrachtwagens klaar stonden om de bakken te laden en lossen.
MF 2725
Wat een schitterende machine. Dit werkt super.
basgroot
Deze gaat ook heel Nederland door kwam hem een paar weken geleden ook al tegen in Obdam.
JD 6430 The Best
Machtig wat een bruut ding 😄
fendt 590
@javadeha mooi filmpje,prachtig.normaal doen ze er alleen gras en Lucerne mee hakselen.zo hou je je land tenminste nog een beetje goed.
javadeha
Het is echt een prachtige machine en het land blijft inderdaad behoorlijk goed. Het was flink nat maar door de grote rupsen heb je veel minder schade aan de grond.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
PUNTEN
11
WEERGAVES
792