Deutz D13006

41 Deutz D13006 video's

Alweer een prachtig stukje film deze week op deoudedoos.be/ . Daar zien we deze keer weinig veldwerk, maar stond de filmer naast de maisput. Loonbedrijf Spruytte uit Houthulst/Merkem zien we in het begin met de hakselmachines, een New Holland 1900 en L'Articulée 2025 bunkerhakselaar. De afvoerders van dienst waren een Deutz DX 6.30 met Record en Deutz-Fahr Agrostar DX 6.31 die ook een Record silagewagen met zich meehad.
Op de silageput zien we dan weer een prachtig stukje nostalgie! Een Deutz D 13006 met dubbele banden is hier de baas van het spel en legt de kuil tip top in orde.

Geniet van deze film van halverwege de jaren '90!

Reacties

Deutpowerxxl
Kijk die 13006er is blerken, voor mij is dat de mooiste trekker ooit gemaakt
aldertjd
tombo13
Super mooie film,dikke trekkers erbij.
deutzke106
Dit is geen 6.31, maar een 6.61

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
7
WEERGAVES
391