Schlüter Profi-Trac 3500 TVL

8 Schlüter Profi-Trac 3500 TVL video's

KubotaB6001
Der Rheinbraun Profi Trac 3500 TVL im einsatz...

Reacties

schluterman
@KubotaB6001Dit is ook een bruut.
KubotaB6001
@schluterman Klopt, maar tegenwoordig is deze ook Rood/zilver/beige gelakt en in het bezit van Edgar Reuscher of ben ik daar verkeerd in? Had deze eigenlijk ook soms een lier achteraan of vanwaar komt die vreemde dubbele achterruit?
@Schluterfan
Schluterfan
@KubotaB6001

Hij is idd van E.R.

Deze had geen lier, maar werd enkel als trekker gebruikt voor de zware kabelslepen. De grotere cabine was nodig om extra personeel te kunnen meenemen.

De cabine is niet door Schlüter zo gemaakt, maar door de firma Pfeiffer. De trekker werd gemonteerd geleverd, maar de firma bouwde die zo om naar de eisen van de bruinkoolmijn. De trekker had trouwens bij Schlüter zelf nog een hefinrichting.
KubotaB6001
@Schluterfan Ahzo. De cabine is dan ook teruggebracht naar het origineel zie ik. Wel jammer dat er nu geen hefinrichting opzit, maar de meeste eigenaars van dit soort speelgoed durven hem meestal toch niet gebruiken of vuilmaken denk ik 😃
schluterman
@KubotaB6001 Maar Edgar Reuscher maakt hem weldegelijk vies. tenminste op de schlütershow in friesing wel.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
1
WEERGAVES
9