Massey Ferguson 860

239 video's van @MMaarten

MMaarten
Wie de oude doos.be volgde de afgelopen dagen kon al zien dat we maaidorsers zagen van verschillende kalibers, maten en kleuren. Dit jaar was voor ons een echt uitzonderlijk jaar, want niet alleen de courante Claas en New Holland/Clayson dorsmachines reden voor onze lenzen, maar ook heel wat andere, uniekere merken koden we bezichtigen.
Die maaidorsers fotografeerden en filmden we natuurlijk zeer uitgebreid.

Nadat we eerder al een Massey Ferguson dorser konden zien, krijgen we er vandaag twee voor de prijs van één. De maaidorsers van dienst zijn een MF 860 en een MF 865. Die twee dorsers zijn de twee grootste maaidorsers uit de vloot van loonwerker Maes uit Brugge (B) die vroeger ook nog dealer was en toch een grote boon heeft voor deze Canadese schoonheden.
Een uitgebreide fotoreeks is zoals steeds te vinden op deoudedoos.be/

Reacties

David Bakker
Mooi filmpje ,mooie machines

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
1
WEERGAVES
0