Laverda hakselaar

3 Laverda hakselaar video's

MMaarten
De update van deoudedoos.be/ is er ook weer. Deze week zitten we tussen de maïs en bieten ergens tussen de jaren '70 en '80, een hele poos terug in de tijd dus.
Voor het maïshakselen zien we drie verschillende hakselaars. Als eerste komt er een Laverda hakselaar aandraven, waar een Cavero mestwagen aan hangt en ook een Fiat 780 met Cavero komt assisteren. Vervolgens mag de Fiat 850 de show stelen met een getrokken 2 riijge International hakselaar, daarnaast was er ook nog een Fiat 850 met Cavero silagewage aanwezig.
Tot slot mag ook nog de Claas SF 80 eens op het toneel komen. Die werd ergens in de jaren '80 vergezeld door een Fiat 1000 met Cavero silagewagen en nog een Fiat 1000 DT met Fortshritt wagen.
Kortom voor elk wat wils in deze mooie hakselfilm van verlogen tijden!
Meer foto's en films zijn te vinden op deoudedoos.be/

Reacties

XC 70
Mooie film , jammer dat we de Fiats niet horen draaien
MMaarten
@XC 70 Inderdaad dat is jammer. De films stonden op spoelen, die hebben we helaas niet kunnen omzetten met geluid. Maar we werken aan een oplossing voor in de toekomst 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
3
WEERGAVES
0