New Holland 2405

4 New Holland 2405 video's

MMaarten
Van alle oude oogstmachines die we in het najaar tegen komen, maken we uiteraard altijd uitgebreid foto's en films, al is het maar voor het privé archief, want voor je het weet zijn die prachtige oudjes er uit!
In Maldegem bij landbouwer Willems vonden we dit jaar een New Holland 2405 terug. Een type die je minder ziet, maar vroeger reed er nog één in Aalter te samen met een 2305, dat waren nog eens tijden!
Hier bij Willems wordt de maïs afgevoerd met een Vlatra 6550 en een Record enkelas kipper.
U weet het ondertussen al denk ik, wie nog meer foto's en films wil zien kan altijd terecht op deoudedoos.be/ nog tot half december!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
0
WEERGAVES
363