Krone Big X V12

8 Krone Big X V12 video's

Mick Jaguar
Mais hakselen door Loonwerken T'Jampens uit Vinderhoute (B) met de Krone BigX V12 tijdens het seizoen 2014. Met het Easy Collect 753 voorzetstuk worden 10 rijen ineens gehakseld.
We zien 2 Deutz-Fahr tractoren met silagewagen om de mais af te voeren: een Agrotron X710 met een nieuwe DEWA 40 kuub silagewagen en een Agrotron 165.7 met een Dezeure.
Op de kuil rijdt de landbouwer de mais vast met een Deutz D4005 en een Deutz D6806.

Reacties

JD-4450
@Mick Jaguar Hoe kan die landbouwer dat bijhouden op de kuil? lijkt mij dat een zware trekker of shovel al moeite heeft om zo'n big-x bij te houden
Mick Jaguar
@JD-4450 De silagewagens reden na het lossen ook soms nog een paar keer over de kuil. Het waren ook redelijk veel kleine stukken, dus dikwijls verplaatsen naar een ander veld, draaien en keren bij het aanmaaien, dus het dat lukte wel op de kuil.
JD-4450
@Mick Jaguar oke! dan is het wel te doen ja. wel mooi om te zien dat het zo ook nog kan!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
0
WEERGAVES
1