Claas Jaguar 840

77 Claas Jaguar 840 video's

ZetorTwente
Volker uit de Lutte druk bezig met kolvenplukken, met hun Claas Jaguar 840 met Geringhoff voorzetstuk. Er werd MKS gemaakt; dat is een gehakselt product van de maiskolf en het schutblad de rest van de plant blijft achter op de akker. Loonbedrijf Bomkamp verzorgde het transport met 2 Massey Ferguson's 6485's en Veenhuis silagewagens. Op de kuil reden ze vast met een Massey Ferguson 6615.

Reacties

radium45
@ZetorTwente Mooi om dit ook eens te zien. Maar plak er aub andere muziek onder... 😛

Trouwens, was dat geluk of wijsheid bij 1.57?
ZetorTwente
@radium45 Beetje James Bond muziek is nooit verkeerd 😛

Wat bedoel je met geluk of wijsheid?
radium45
@ZetorTwente Met dat betonnen paaltje.
ZetorTwente
@radium45 Ja haha, ik was ookal even aan het rijen tellen geweest of hij dat paaltje nu voor z'n bek ging krijgen of niet. Maar met 6 rijen ging hij er precies langs. Later zag hij het paaltje wel.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
5
WEERGAVES
443