Hesston Field Queen 7655

10 Hesston Field Queen 7655 video's

MMaarten
Onze najaar special loopt nog enkele dagen. Tussen alle oude hakselaars die we zagen bij landbouwers en zelfs nog loonwerkers, waren er ook nog die vanop de Internationale Werktuigendagen in Oudenaarde. Die mochten we uiteraard ook niet vergeten. Ginder reden er eind september nog enkele pareltjes rond, onder andere de Hesston Field Queen 7655, een New Holland 1770 maar ook nog een Deutz-Fahr Intrac met een Fahr hakselaar en een Güldner met Kemper.
Diezelfde Hesston Field Queen konden wij vorig jaar aan het werk zien, maar met ietsje minder volk rond de hakselaar dan op de Werktuigendagen.

Wie de foto's en films van dit jaar op de werktuigen dagen en de foto's en films van de Field Queen vorig jaar wil zien? Slechts één adres: deoudedoos.be/

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
3