Claas Jaguar 695 SL

20 Claas Jaguar 695 SL video's

MMaarten
Deze week op de oude doos:
De naam Albien De Rauw uit Wieze doet misschien wel een belletje rinkelen, anno 2016 is hij vooral gekend voor het verkopen van landbouwmachines, maar vroeger kon je ook bellen naar hem voor het hakselen van maïs en allerhande landbouwwerken.
We zien een film van midden jaren '90, waar we het hakselteam aan het werk zien. Een Claas Jaguar 695 SL staat aan het roer van de ploeg. De achtervolgers waren een Same Galaxy 170 met DRA silagewagen, Valtra 8200 met DRA silagewagen en nog een Valtra 6400 met een Record silagewagen.
De DRA silagewagens die je in de film ziet, zijn van eigen makelij en tegenwoordig kan je nog steeds bij hen terecht voor dergelijke constructiewerken.

Bij ons kan je natuurlijk altijd steeds terecht voor u wekelijkse portie oud materiaal en nostalgie!
Meer vind je op deoudedoos.be/

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
4
WEERGAVES
13