Vervaet Hydro Trike

165 Vervaet Hydro Trike video's

VERVAET Hydro Trike Sleepslang bemester.Loonbedrijf : Stoppels B.V. Oostende/ Roodeschool

Reacties

harald vrieling
Werkt mooi
hermanjohndeere
Dit is toch wel het mooiste systeem zo. Weinig druk per cm2. als die klaar is de trike met zware bemester van het land af, en met een licht trekkertje op brede banden de slangen oprollen. Niet zoals ik vaak zie met de trekker met bemester in de lucht nog weer door het land toeren om de slangen op te rollen.
houthandel1056
Op het moment dat deze combi naar z'n plek rijdt kan een trekker en bemester ook achteruit rijdend zijn slang afrollen.. Zo heb je maar 1 spoor.. Nu rijden ze al met z'n 2e naar de zelfde plek. En wat denk je dat dit wel niet weegt.. Gemiddeld genomen zit de tank half vol anders klopt je verdeling niet... Extra pompen etc. Bulten hydrauliekolie en ga zo maar door.. Hele effect van sleepslangen met een zo licht mogelijk combinatie is weg..
hermanjohndeere
Ja klopt dit weegt ook genoeg. maar als deze aan het werk is heeft hij de bemester aan de grond, dus heel wat minder gewicht op de banden. Eeen trekker die met bemester zelf de slangen ophaalt heeft zen bemester, van laten we zeggen 3 ton, omhoog en dat rust allemaal extra op de banden van de trekker.
houthandel1056
Klopt.. Maar de bemestertrekker staat dan al op de goede plek.. Haspeltrekker moet er weer voor naartoe rijden en die hebben vaak ook genoeg slang bij zich wat hun gewicht ook niet te goede komt.. Ook al zijn ze wat lichter als met een geheven bemester, de extra sporen wegen niet op tegen het extra gewicht in mijn ogen... Vooral in deze tijd vh jaar niet. Hier in de Flevopolder worden ze in elk geval niet blij van die trikes.. Vooral in de tarwe niet

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
3
WEERGAVES
232