Fendt 916

202 Fendt 916 video's

Persen en wikkelen in 1 werkgang door loonbedrijf H Bron met hun Fendt Favorit 916 met New Holland BB950 en met daarachter gelijk een Tawi 300 inliner wikkelaar.

Foto's zijn te bekijken op: trekkerfotografie.nl/

Reacties

flupke 1
Werkt mooi zo 😉
Wat zijn dat trouwens voor witte balletjes daar bovenop die pers ?
soms staan ze wat hoger en dan zakken ze weer ?
trean
@flupke 1 ik kan de witte ballletjes niet goed zien op de video, maar volgens mij is dat voor de controle van de knopers. Als ze niet gelijkmatig bewegen is er iets mis met een knoper.
casejxu
@flupke 1 die zijn voor knopercontrole dacht dat als er 1 beneden blijft dat die knoper dan storing heeft
bartjuh
@casejxu
En als ze omhoog blijven ligt je touw eruit. Naar beneden blijven dan zit je touw klem in de knoper. Beide keren zul je uit je hok moeten
casejxu
@bartjuh ja idd dat ook nog ja. Zal er wat keren al naar gekeken hebben
flupke 1
Oke bedankt ik dacht al zo iets 😉
Ik vroeg me het al tijden af waar dat voor diende

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden persen , new holland , fendt , landbouw , wikkelen , favorit , 300 , landbouwpowers , agrofotografie , trekkerweb , stam , trekkerfotografie en 1 werkgang geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
4
WEERGAVES
488

TREFWOORDEN