John Deere 6320

44 John Deere 6320 video's

Video van een John Deere 6320

Reacties

+1
mauser
Woww. Heel gaaf gefilmd .Waar gaat dit over? Wie filmd er op deze manier zo het "normale" trekker werk. En waarom : coming soon?
Rickbuevink
@mauser we hebben zaterdag gemaaid.. maandagmiddag beginnen we met kuilen waarop verder deze week een compleet filmpje volgt!
Ik heb er een beetje hobby aan, en ben alles nog een beetje aan het uitproberen dus feedback is altijd welkom!
Ik hoop dat ik met deze filmpjes ook een beetje de onbegrip over die „grote zware machines“ kan oplossen.
Fendt926Driver
Hoezo grote zware machines?
ben er niet echt een tegen gekomen in het filmpje...
hoop wel dat je in de andere film iets langere beelden laat. dit flitst en net als je ziet wat er rijdt is het al weer weg
Rickbuevink
@Fendt926Driver de burger noemt mijn 4506 tegenwoordig al een zware machine😂😂
Rickbuevink
@Fendt926Driver en dit is een kort stukje over wat er van de week komt, vandaag en morgen nog kuilen
Baltus_steyr
@Rickbuevink maaien jullie zonder kneuzer?
Rickbuevink
@Baltus_steyr voormaaier met, en achtermaaier zonder kneuzer! Alles kneuzer was mooier geweest, maar de schudder moet ook gebruikt worden
Baltus_steyr
@Rickbuevink waarom voorop wel met kneuzer en achterop niet? Kun je het verschil merken als je het geschud hebt? Wij hebben de maaier stuk en zijn aan het kijken naar een andere. Maar we zijn ook aan het kijken naar een maaier zonder kneuzer. Alleen ben ik bang dat het voor mij tegen zal vallen omdat ik altijd met de opraapwagen inkuil en het dan te taai is/wordt.
Rickbuevink
@Baltus_steyr geen idee eigenlijk! Dit is op een bedrijf waar ik af en toe nog wel eens bij spring..
wij maaien thuis sinds 2 jaar zonder kneuzers, en ons bevalt het goed. Hogere capaciteit, en bij ons kan het extra dieselverbruik met kneuzer niet op tegen een extra rondje met de schudder!
Baltus_steyr
@Rickbuevink dat geloof ik. Maar als je zelf met opraapwagen inkuild en het wil niet opschieten omdat het gras taai is kost ook geld. hetzelfde met een loonwerker met hakselaar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden wolsink , john deere , inkuilen , claas , krone , melkvee en gras maaien en schudden geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
1
WEERGAVES
524

TREFWOORDEN